Menu
Fotoverslag Ajax - Aalborg

Fotoverslag Ajax - Aalborg

De eerste serieuze oefenwedstrijd in de zomer van 2014 speelde Ajax tegen het Deense Aalborg BK. Het is niet erg druk op sportpark Middelmors, maar de aanwezigen krijgen best een leuke wedstrijd te zien.

Aalborg is al twee weken langer in training dan Ajax omdat de Deense competitie bijna begint en dit is van grote invloed op de wedstrijd.

Uit een counter komt Aalborg ook op voorsprong, maar AjaxDeen Lasse Schöne legt aan voor een vrije trap en brengt de stand weer in evenwicht. De jonkies zetten Ajax in het laatste halfuur zelfs op voorsprong, maar een kinderachtige penalty zorgt voor een eindstand van 2-2.

Ajax oefent in Rijnsburg tegen Aalborg, de kampioen van Denemarken Ajax oefent in Rijnsburg tegen Aalborg, de kampioen van Denemarken
Dit schot gaat mis, maar Lasse Schöne scoort wel voor Ajax. Dit schot gaat mis, maar Lasse Schöne scoort wel voor Ajax.
Dit is onze nieuwe spits, Arek Milik. Dit is onze nieuwe spits, Arek Milik.
Na een uur spelen wordt bijna het hele team gewisseld. Na een uur spelen wordt bijna het hele team gewisseld.
Danny Bakker (de langste op de foto) scoort voor Ajax de 2-1 en wordt gefeliciteerd. Danny Bakker (de langste op de foto) scoort voor Ajax de 2-1 en wordt gefeliciteerd.
Vermeer weet een penalty niet te stoppen. De eindstand: 2-2. Vermeer weet een penalty niet te stoppen. De eindstand: 2-2.
Na de wedstrijd is het jagen op handtekeningen. Na de wedstrijd is het jagen op handtekeningen.
Zoals die van trainer Frank de Boer. Hebbes! Zoals die van trainer Frank de Boer. Hebbes!