Menu
Fotoverslag Ajax - ADO Den Haag (2-0)

Fotoverslag Ajax - ADO Den Haag (2-0)

Aan twee goals in de eerste helft had Ajax voldoende om ADO Den Haag naar de achtste nederlaag van het seizoen te spelen. Bekijk hier de foto's van de wedstrijd.

Wesley Sneijder kopt Ajax naar 2-0. Wesley Sneijder kopt Ajax naar 2-0.
Zdenek Grygera was als centrale verdediger op zijn hoede voor de twee spitsen van ADO. Zdenek Grygera was als centrale verdediger op zijn hoede voor de twee spitsen van ADO.
Tom de Mul bracht het publiek soms in vervoering met zijn fraaie acties. Tom de Mul bracht het publiek soms in vervoering met zijn fraaie acties.
Roger gaat het kopduel aan met oud-Ajacied Richard Knopper. De Spanjaard speelde omdat Hedwiges Maduro rust kreeg en werd zelf in de 68ste minuut gewisseld voor Markus Rosenberg. Roger gaat het kopduel aan met oud-Ajacied Richard Knopper. De Spanjaard speelde omdat Hedwiges Maduro rust kreeg en werd zelf in de 68ste minuut gewisseld voor Markus Rosenberg.
Klaas Jan Huntelaar krijgt de kans zijn doelpuntenaantal op te voeren, maar slaagde daar niet in. Klaas Jan Huntelaar krijgt de kans zijn doelpuntenaantal op te voeren, maar slaagde daar niet in.
Gabri viert zijn doelpunt met Klaas Jan Huntelaar. Gabri viert zijn doelpunt met Klaas Jan Huntelaar.
John Heitinga ging in de tweede helft voor de verdediging spelen. John Heitinga ging in de tweede helft voor de verdediging spelen.
Met een omhaal probeert Gabri de bal opnieuw voor de goal te krijgen. Met een omhaal probeert Gabri de bal opnieuw voor de goal te krijgen.
Maarten Stekelenburg was de beste man aan Ajax-zijde en werd terecht gekozen tot Ajacied van de wedstrijd. De doelman hield met een aantal uitstekende reddingen zijn doel schoon. Maarten Stekelenburg was de beste man aan Ajax-zijde en werd terecht gekozen tot Ajacied van de wedstrijd. De doelman hield met een aantal uitstekende reddingen zijn doel schoon.