Menu
Fotoverslag Ajax - ADO Den Haag (2-0)

Fotoverslag Ajax - ADO Den Haag (2-0)

Ajax bereikte de achtste finales van het KNVB Bekertoernooi met een zege op ADO Den Haag. Bekijk hier het fotoverslag.

Jaap Stam opende de score met een snoeiharde kopbal. De aanvoerder zette Ajax al in de achtste minuut op voorsprong. Jaap Stam opende de score met een snoeiharde kopbal. De aanvoerder zette Ajax al in de achtste minuut op voorsprong.
Mauro Rosales had met twee assists een fraai aandeel in de bekeroverwinning op ADO Den Haag. Vroeg in de eerste helft bediende de Argentijn Jaap Stam op maat. In de tweede helft bracht Rosales spits Klaas Jan Huntelaar succesvol in stelling. Mauro Rosales had met twee assists een fraai aandeel in de bekeroverwinning op ADO Den Haag. Vroeg in de eerste helft bediende de Argentijn Jaap Stam op maat. In de tweede helft bracht Rosales spits Klaas Jan Huntelaar succesvol in stelling.
Centrale verdediger Zdenek Grygera zet ADO-linksback Pascal Bosschaart de voet dwars. De Tsjech trok wel vaker mee ten aanval, maar stond zijn mannetje vooral in de defensie. Centrale verdediger Zdenek Grygera zet ADO-linksback Pascal Bosschaart de voet dwars. De Tsjech trok wel vaker mee ten aanval, maar stond zijn mannetje vooral in de defensie.
Klaas Jan Huntelaar haalt uit en maakt de 2-0. In de 65ste minuut kreeg de spits waar hij vanaf het beginsignaal op loerde: een doelpunt op zijn naam. De ontlading en blijdschap waren groot na de treffer. Klaas Jan Huntelaar haalt uit en maakt de 2-0. In de 65ste minuut kreeg de spits waar hij vanaf het beginsignaal op loerde: een doelpunt op zijn naam. De ontlading en blijdschap waren groot na de treffer.
Edgar Manucharyan toonde zijn kunsten vanaf de linkerflank. De Armeniër was negentig minuten lang van de partij. Edgar Manucharyan toonde zijn kunsten vanaf de linkerflank. De ArmeniĆ«r was negentig minuten lang van de partij.
Olaf Lindenbergh startte weer eens in de basis. Als controlerende middenvelder speelde de routinier een degelijke wedstrijd. Hier ziet de Ajacied zijn tegenstander Ferrie Bodde naar de grond gaan. Olaf Lindenbergh startte weer eens in de basis. Als controlerende middenvelder speelde de routinier een degelijke wedstrijd. Hier ziet de Ajacied zijn tegenstander Ferrie Bodde naar de grond gaan.
Nicolae Mitea speelde de laatste twintig minuten mee. De Roemeen revalideerde de afgelopen maanden van een hamstringblessure. Nicolae Mitea speelde de laatste twintig minuten mee. De Roemeen revalideerde de afgelopen maanden van een hamstringblessure.
Rechtsback George Ogararu is zijn tegenstander te snel af. Rechtsback George Ogararu is zijn tegenstander te snel af.
Na een klein uur verving Roger Perez. Ook de Spanjaard pakte langs die weg zijn speelminuten mee. Na een klein uur verving Roger Perez. Ook de Spanjaard pakte langs die weg zijn speelminuten mee.