Menu
Fotoverslag Ajax - Arsenal (0-1)

Fotoverslag Ajax - Arsenal (0-1)

Door een late goal van Van Persie verloor Ajax met 1-0 van Arsenal, dat hierdoor toernooiwinnaar werd. De Amsterdammers speelden opnieuw een goede wedstrijd. Kijk hier voor het fotoverslag.

Wesley Sneijder zoekt een weg door de defensie van Arsenal. Wesley Sneijder zoekt een weg door de defensie van Arsenal.
Een van de interessante duels op het veld was die tussen Thomas Vermaelen en Robin van Persie. Een van de interessante duels op het veld was die tussen Thomas Vermaelen en Robin van Persie.
Kennedy toonde een paar mooie bewegingen aan de rechterkant. Kennedy toonde een paar mooie bewegingen aan de rechterkant.
Jurgen Colin speelde opnieuw een degelijke partij. Jurgen Colin speelde opnieuw een degelijke partij.
Urby Emanuelson verstuurt een pass vanaf de linkerflank. Urby Emanuelson verstuurt een pass vanaf de linkerflank.
Stijlvolle redding van Maarten Stekelenburg, die opnieuw uitstekend keepte. Stijlvolle redding van Maarten Stekelenburg, die opnieuw uitstekend keepte.
Hedwiges Maduro gaf het middenveld kracht. Hedwiges Maduro gaf het middenveld kracht.
Dennis Rommedahl kwam al snel in het veld en maakte vanaf links enkele knappe acties. Dennis Rommedahl kwam al snel in het veld en maakte vanaf links enkele knappe acties.
Klaas Jan Huntelaar kopt vlak voor tijd op de lat. Klaas Jan Huntelaar kopt vlak voor tijd op de lat.
Alleskunner Johnny Heitinga werd uitgeroepen tot beste speler van het LG Amsterdam Tournament. Alleskunner Johnny Heitinga werd uitgeroepen tot beste speler van het LG Amsterdam Tournament.