Menu
Fotoverslag Ajax - Arsenal (2-3)

Fotoverslag Ajax - Arsenal (2-3)

Ajax presenteerde zich vrijdagavond aan het eigen publiek met een spectaculaire wedstrijd tegen Arsenal. Bekijk hier de foto's van het interessante duel, dat helaas uitmondde in een 2-3 nederlaag voor Ajax.

Het Ajax-elftal poseert voor het duel tegen Arsenal. Het Ajax-elftal poseert voor het duel tegen Arsenal.
Vurnon Anita speelde centraal in de defensie een ijzersterke wedstrijd. Het leverde de jonge verdediger na de wedstrijd opnieuw complimenten op van zijn trainer. Ook na het oefenduel tegen Sunderland complimenteerde Van Basten zijn speler openlijk. Vurnon Anita speelde centraal in de defensie een ijzersterke wedstrijd. Het leverde de jonge verdediger na de wedstrijd opnieuw complimenten op van zijn trainer. Ook na het oefenduel tegen Sunderland complimenteerde Van Basten zijn speler openlijk.
Luis Suarez liet het publiek weer eens opspringen. Hij schoot op een fantastische manier de bal achter de Arsenal-keeper Manuel Almunia.
Voor het eerst speelde Ismaïl Aissati een thuiswedstrijd in de Amsterdam ArenA. In het verleden betrad hij het stadion nog als PSV'er. Voor het eerst speelde Ismaïl Aissati een thuiswedstrijd in de Amsterdam ArenA. In het verleden betrad hij het stadion nog als PSV'er.
Dario Cvitanich was door trainer Marco van Basten aan de rechterkant geposteerd. De nieuwe Ajacied kopte in de 36ste minuut de bal voor de voeten van Huntelaar, die vervolgens met een fraai schot voor de 2-0 zorgde. Dario Cvitanich was door trainer Marco van Basten aan de rechterkant geposteerd. De nieuwe Ajacied kopte in de 36ste minuut de bal voor de voeten van Huntelaar, die vervolgens met een fraai schot voor de 2-0 zorgde.
Bruno Silva zet alles op alles om Robin van Persie van de bal te houden. Oleguer moedigt zijn ploeggenoot aan. Bruno Silva zet alles op alles om Robin van Persie van de bal te houden. Oleguer moedigt zijn ploeggenoot aan.
Gabri verzette op het middenveld wederom bergen werk; dat ging wel gepaard met een gele kaart, de enige aan Ajax-zijde. Gabri verzette op het middenveld wederom bergen werk; dat ging wel gepaard met een gele kaart, de enige aan Ajax-zijde.
Ook voor Oleguer was het optreden tegen Arsenal een vuurdoop voor eigen publiek. Aan Arsenal bewaart de Catalaan goede herinneringen. Hij won immers in 2006 de Champions League met Barcelona door de ploeg van Arsene Wenger te verslaan. Ook voor Oleguer was het optreden tegen Arsenal een vuurdoop voor eigen publiek. Aan Arsenal bewaart de Catalaan goede herinneringen. Hij won immers in 2006 de Champions League met Barcelona door de ploeg van Arsene Wenger te verslaan.
Na een helft had trainer Marco van Basten alle reden tot tevredenheid, zijn ploeg stond immers met 2-0 voor. Na een helft had trainer Marco van Basten alle reden tot tevredenheid, zijn ploeg stond immers met 2-0 voor.
Miralem Sulejmani mocht zich het laatste halfuur van het duel tegen Arsenal aan het publiek presenteren. Hij had direct een fraaie actie in petto. Miralem Sulejmani mocht zich het laatste halfuur van het duel tegen Arsenal aan het publiek presenteren. Hij had direct een fraaie actie in petto.