Menu
Fotoverslag Ajax - Atlético Madrid (2-0)

Fotoverslag Ajax - Atlético Madrid (2-0)

Ajax versloeg Atl├ętico Madrid met 2-0 op de eerste speeldag van het LG Amsterdam Tournament. Gabri en Wesley Sneijder scoorden voor de Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag.

De Ajacieden vieren het doelpunt van Gabri. De Ajacieden vieren het doelpunt van Gabri.
Urby Emanuelson bestreek de hele linkerkant en was in zowel aanvallend als verdedigend opzicht nadrukkelijk aanwezig. Urby Emanuelson bestreek de hele linkerkant en was in zowel aanvallend als verdedigend opzicht nadrukkelijk aanwezig.
Jurgen Colin speelde nu eens als linksback. De kersverse Ajacied deed het prima tegen de Spaanse topploeg. Jurgen Colin speelde nu eens als linksback. De kersverse Ajacied deed het prima tegen de Spaanse topploeg.
Jaap Stam leidde een helft lang de Ajax-defensie. Jaap Stam leidde een helft lang de Ajax-defensie.
Gabri kopt de 1-0 binnen. Helaas kreeg de middenvelder vlak voor het einde een rode kaart. Gabri kopt de 1-0 binnen. Helaas kreeg de middenvelder vlak voor het einde een rode kaart.
Klaas Jan Huntelaar verzette bergen werk als aanspeelpunt in de spits. Klaas Jan Huntelaar verzette bergen werk als aanspeelpunt in de spits.
John Heitinga begon op het middenveld en schoof na de wissel van Stam een linie naar achter. John Heitinga begon op het middenveld en schoof na de wissel van Stam een linie naar achter.
Thomas Vermaelen was weer onklopbaar in de lucht. Thomas Vermaelen was weer onklopbaar in de lucht.
Mitchell Donald viel goed in als vervanger van Klaas Jan Huntelaar. Mitchell Donald viel goed in als vervanger van Klaas Jan Huntelaar.
Maarten Stekelenburg hield zijn doel weer schoon. Maarten Stekelenburg hield zijn doel weer schoon.
Dennis Rommedahl zorgde met zijn snelheid voor gevaar na rust. Dennis Rommedahl zorgde met zijn snelheid voor gevaar na rust.
Hedwiges Maduro verving halverwege Jaap Stam en speelde een solide tweede helft. Hedwiges Maduro verving halverwege Jaap Stam en speelde een solide tweede helft.