Menu
Fotoverslag Ajax - Austria Wien (3-0)

Fotoverslag Ajax - Austria Wien (3-0)

De winst zat voor Ajax niet alleen in de 3-0 score. Trainer Henk ten Cate kon de jongelingen Edgar Manucharyan en Jan Vertonghen ook laten proeven aan het spelen in een Europese wedstrijd. Bekijk hier de wedstrijdfoto's van Ajax - Austria Wien.

John Heitinga moest sporadisch stevig aan de bak als Austria Wien in de counter razendsnel naar voren trok. John Heitinga moest sporadisch stevig aan de bak als Austria Wien in de counter razendsnel naar voren trok.
Wesley Sneijder liep zich de longen uit het lijf. In de 78ste minuut maakte hij plaats voor Jan Vertonghen. Wesley Sneijder liep zich de longen uit het lijf. In de 78ste minuut maakte hij plaats voor Jan Vertonghen.
Kenneth Perez was met zijn spelhervattingen razend gevaarlijk, want hij stond aan de basis van het eerste en derde doelpunt. Kenneth Perez was met zijn spelhervattingen razend gevaarlijk, want hij stond aan de basis van het eerste en derde doelpunt.
Zdenek Grygera zorgde met Jaap Stam dat het centrum van de defensie goed was afgesloten. Zdenek Grygera zorgde met Jaap Stam dat het centrum van de defensie goed was afgesloten.
Klaas Jan Huntelaar werd met twee doelpunten uiteraard uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd. Klaas Jan Huntelaar werd met twee doelpunten uiteraard uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd.
Mauro Rosales kreeg weer eens de voorkeur boven Tom de Mul. Na een helft moest hij zijn plaats echter afstaan. Mauro Rosales kreeg weer eens de voorkeur boven Tom de Mul. Na een helft moest hij zijn plaats echter afstaan.
Tom de Mul was zich in de tweede helft wederom de vervanger van Mauro Rosales. Tom de Mul was zich in de tweede helft wederom de vervanger van Mauro Rosales.
Edgar Manucharyan bekroonde zijn invalbeurt met een doelpunt. Met deze voorzet zette hij Huntelaar alleen voor de doelman. Edgar Manucharyan bekroonde zijn invalbeurt met een doelpunt. Met deze voorzet zette hij Huntelaar alleen voor de doelman.
Ook Jan Vertonghen mocht zijn opwachting maken tegen Austria Wien. Ook Jan Vertonghen mocht zijn opwachting maken tegen Austria Wien.