Menu
Fotoverslag Ajax - AZ (6-1)

Fotoverslag Ajax - AZ (6-1)

Ajax maakte zondag in de ArenA korte metten met AZ: 6-1. Huntelaar (2x), Vertonghen, Perez, Kennedy en Leonardo scoorden namens de Amsterdammers, die terugkwamen van een 0-1-achterstand. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar heeft de kroon op het werk gezet. Ajax wint met 6-1 van AZ. Klaas Jan Huntelaar heeft de kroon op het werk gezet. Ajax wint met 6-1 van AZ.
Edgar Davids was weer terug en dat heeft AZ geweten. De spelers kwamen het veld op met speciale shirts voor Scoren voor Gezondheid. Dankzij Ajax en AZ (totaal 7 goals) kon dit goede doel 700 euro bijschrijven. Edgar Davids was weer terug en dat heeft AZ geweten. De spelers kwamen het veld op met speciale shirts voor Scoren voor Gezondheid. Dankzij Ajax en AZ (totaal 7 goals) kon dit goede doel 700 euro bijschrijven.
John Heitinga bouwt op. De verdediger kreeg een gele kaart en is geschorst voor de volgende competitiewedstrijd (NEC - Ajax). John Heitinga bouwt op. De verdediger kreeg een gele kaart en is geschorst voor de volgende competitiewedstrijd (NEC - Ajax).
Kenneth Perez was dominant aanwezig op het middenveld. De teruggekeerde Deen benutte een penalty en gaf een assist. Kenneth Perez was dominant aanwezig op het middenveld. De teruggekeerde Deen benutte een penalty en gaf een assist.
Jurgen Colin verving halverwege Siem de Jong als rechtsback en speelde een solide partij. Jurgen Colin verving halverwege Siem de Jong als rechtsback en speelde een solide partij.
Klaas Jan Huntelaar deelt zijn vreugde met Kenneth Perez en de supporters. Klaas Jan Huntelaar deelt zijn vreugde met Kenneth Perez en de supporters.
Luis Suarez zorgde met zijn loopacties voor veel onrust in de AZ-defensie. Luis Suarez zorgde met zijn loopacties voor veel onrust in de AZ-defensie.
Kennedy juicht nadat hij de rebound van een Huntelaar-schot heeft binnengetikt. Kennedy juicht nadat hij de rebound van een Huntelaar-schot heeft binnengetikt.
Kenneth Perez gaf op indrukwekkende wijze vorm aan het middenveld. Kenneth Perez gaf op indrukwekkende wijze vorm aan het middenveld.
Leonardo kan zijn geluk niet op. Bij zijn officiële rentree in Ajax 1 na maanden van blessureleed scoorde de Braziliaan meteen. Leonardo kan zijn geluk niet op. Bij zijn officiĆ«le rentree in Ajax 1 na maanden van blessureleed scoorde de Braziliaan meteen.