Menu
Fotoverslag Ajax - De Graafschap (4-1)

Fotoverslag Ajax - De Graafschap (4-1)

Ajax won na een flitsende start met twee goals binnen negen minuten met 4-1 van De Graafschap. Bekijk hier het fotoverslag van de wedstrijd.

'Ik had Luis echt een goal gegund', sprak trainer Adrie Koster na afloop. De Uruguayaan was bijzonder goed op dreef, maar in de afwerking lukte het steeds net niet. 'Ik had Luis echt een goal gegund', sprak trainer Adrie Koster na afloop. De Uruguayaan was bijzonder goed op dreef, maar in de afwerking lukte het steeds net niet.
George Ogararu verving de geschorste rechtsback Bruno Siilva en leverde de assist voor het openingsdoelpunt van Klaas Jan Huntelaar. George Ogararu verving de geschorste rechtsback Bruno Siilva en leverde de assist voor het openingsdoelpunt van Klaas Jan Huntelaar.
Klaas Jan Huntelaar scoort zijn 101ste competitiedoelpunt! Klaas Jan Huntelaar scoort zijn 101ste competitiedoelpunt!
Edgar Davids speelde ruim tachtig minuten. Hier gaat hij op zijn overbekende gedreven manier het duel aan met Jordy Buijs. Edgar Davids speelde ruim tachtig minuten. Hier gaat hij op zijn overbekende gedreven manier het duel aan met Jordy Buijs.
Rasmus Lindgren ontpopte zich als belangrijke verbindingsman. De Zweed werd na afloop dan ook uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd. Rasmus Lindgren ontpopte zich als belangrijke verbindingsman. De Zweed werd na afloop dan ook uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd.
Jan Vertonghen zet voor vanaf de achterlijn. De jubilaris René Bot, 250 duels in de Eredvisie, is te laat. Jan Vertonghen zet voor vanaf de achterlijn. De jubilaris RenĂ© Bot, 250 duels in de Eredvisie, is te laat.
John Heitinga was in de eerste helft dicht bij een doelpunt. Zijn kopbal eindigde helaas voor hem en voor het publiek op de lat. John Heitinga was in de eerste helft dicht bij een doelpunt. Zijn kopbal eindigde helaas voor hem en voor het publiek op de lat.
Siem de Jong, net hersteld van een blessure en griep, speelde de laatste tien minuten in plaats van Edgar Davids. Siem de Jong, net hersteld van een blessure en griep, speelde de laatste tien minuten in plaats van Edgar Davids.
En dat is 4-1. Kenneth Perez pakt ook zijn goal mee. En dat is 4-1. Kenneth Perez pakt ook zijn goal mee.