Menu
Fotoverslag Ajax - Excelsior (4-0)

Fotoverslag Ajax - Excelsior (4-0)

Ajax won in de ArenA eenvoudig van Excelsior (4-0). Klaas Jan Huntelaar scoorde twee keer, Urby Emanuelson en Leonardo ieder eenmaal. Sammy Kuffour maakte zijn debuut in Ajax 1. Kijk hier voor het fotoverslag.

Leonardo schreeuwt het uit van vreugde na zijn treffer. Leonardo schreeuwt het uit van vreugde na zijn treffer.
Siem de Jong speelde een uitstekende wedstrijd als vervanger van Kenneth Perez. Zijn assist op het eerste doelpunt van Klaas Jan Huntelaar was er een van grote schoonheid. Siem de Jong speelde een uitstekende wedstrijd als vervanger van Kenneth Perez. Zijn assist op het eerste doelpunt van Klaas Jan Huntelaar was er een van grote schoonheid.
Edgar Davids zorgde voor veel dynamiek op het middenveld. Edgar Davids zorgde voor veel dynamiek op het middenveld.
Kennedy speelde in de eerste helft als rechtsbuiten. Na rust nam Leonardo zijn plaats in. Kennedy speelde in de eerste helft als rechtsbuiten. Na rust nam Leonardo zijn plaats in.
Jan Vertonghen slalomt door de defensie van Excelsior. Helaas werd zijn solo niet bekroond met een doelpunt. Jan Vertonghen slalomt door de defensie van Excelsior. Helaas werd zijn solo niet bekroond met een doelpunt.
Thomas Vermaelen was een rustpunt in de verdediging. Thomas Vermaelen was een rustpunt in de verdediging.
Klaas Jan Huntelaar schiet op aangeven van Siem de Jong de 1-0 binnen. Klaas Jan Huntelaar schiet op aangeven van Siem de Jong de 1-0 binnen.
Tien minuten na rust doet Urby Emanuelson de wedstrijd definitief op slot. Tien minuten na rust doet Urby Emanuelson de wedstrijd definitief op slot.
Gabri was weer overal op het veld te vinden. Gabri was weer overal op het veld te vinden.
Kopbal van Samuel Kuffour. De Ghanees maakte zijn officiële debuut in Ajax 1. Kopbal van Samuel Kuffour. De Ghanees maakte zijn officiële debuut in Ajax 1.
Ajax werd tegen Excelsior ondersteund door het ABN Amro Huisorkest (inclusief oud-voorzitter Michael van Praag). ABN Amro organiseert in het kader van het naderende einde van het hoofdsponsorschap rond iedere thuiswedstrijd van Ajax diverse activiteiten. Ajax werd tegen Excelsior ondersteund door het ABN Amro Huisorkest (inclusief oud-voorzitter Michael van Praag). ABN Amro organiseert in het kader van het naderende einde van het hoofdsponsorschap rond iedere thuiswedstrijd van Ajax diverse activiteiten.