Menu
Fotoverslag Ajax - FC Groningen (1-0)

Fotoverslag Ajax - FC Groningen (1-0)

Ajax pakte drie belangrijke punten door in de Amsterdam ArenA door FC Groningen met 1-0 te verslaan. Bekijk hier het fotoverslag.

Luis Suarez speelde een sterke wedstrijd, maar slaagde er niet in een doelpuntje mee te pikken. Luis Suarez speelde een sterke wedstrijd, maar slaagde er niet in een doelpuntje mee te pikken.
Oleguer wordt bejubeld door Rasmus Lindgren en Klaas Jan Huntelaar. De Spanjaard maakte zijn eerste treffer voor Ajax. Oleguer wordt bejubeld door Rasmus Lindgren en Klaas Jan Huntelaar. De Spanjaard maakte zijn eerste treffer voor Ajax.
Luis Suarez kan het niet geloven. Ondanks de vele kansen viel de tweede Ajax-treffer maar niet. Luis Suarez kan het niet geloven. Ondanks de vele kansen viel de tweede Ajax-treffer maar niet.
De Ajax-supporters verrasten de voetballers met een prachtige sfeeractie. De Ajax-supporters verrasten de voetballers met een prachtige sfeeractie.
Urby Emanuelson speelde als linksback een goede wedstrijd en strooide af en toe weer met mooie diepe passes. Urby Emanuelson speelde als linksback een goede wedstrijd en strooide af en toe weer met mooie diepe passes.
Hans Vonk zat voor de eerste keer sinds zijn terugkomst bij Ajax bij de selectie. Hier zit hij naast Dennis Rommedahl, die in de 57ste minuut in het veld kwam voor Jeffrey Sarpong. Hans Vonk zat voor de eerste keer sinds zijn terugkomst bij Ajax bij de selectie. Hier zit hij naast Dennis Rommedahl, die in de 57ste minuut in het veld kwam voor Jeffrey Sarpong.