Menu
Fotoverslag Ajax - FC Groningen (2-2)

Fotoverslag Ajax - FC Groningen (2-2)

Ajax slaagde er niet in om de drie punten in eigen huis te houden. Het werd in de ArenA 2-2 tegen FC Groningen. Luis Suarez en Klaas Jan Huntelaar scoorden en Albert Luque maakte zijn debuut. Kijk hier voor het fotoverslag.

Luis Suárez viert zijn schitterende goal. Luis Su├írez viert zijn schitterende goal.
Albert Luque maakte zijn debuut tegen FC Groningen. Albert Luque maakte zijn debuut tegen FC Groningen.
Gabri begon als rechtsachter, maar schoof in de tweede helft door naar het middenveld. Gabri begon als rechtsachter, maar schoof in de tweede helft door naar het middenveld.
Krachtige kopbal van Johnny Heitinga. Krachtige kopbal van Johnny Heitinga.
Kennedy probeert zijn verdediger te omspelen. Kennedy probeert zijn verdediger te omspelen.
Jan Vertonghen kwam na rust in het veld om het middenveld te versterken. Jan Vertonghen kwam na rust in het veld om het middenveld te versterken.
Ismael Urzaiz kwam erin om de aanval wat meer kracht te geven en de spits was betrokken bij de gelijkmaker van Klaas Jan Huntelaar. Ismael Urzaiz kwam erin om de aanval wat meer kracht te geven en de spits was betrokken bij de gelijkmaker van Klaas Jan Huntelaar.
Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Jaap Stam steeds vaker mee naar voren. Bij de gelijkmaker van Huntelaar gaf de aanvoerder koppend de assist. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Jaap Stam steeds vaker mee naar voren. Bij de gelijkmaker van Huntelaar gaf de aanvoerder koppend de assist.