Menu
Fotoverslag Ajax - FC Utrecht (1-1)

Fotoverslag Ajax - FC Utrecht (1-1)

Ajax speelde zondag gelijk tegen FC Utrecht. Het werd 1-1 in de ArenA. Micky Sulejmani maakte de aanvankelijke achterstand ongedaan met een fraaie treffer. Kijk hier voor het fotoverslag.

Evander Sno was een van de invallers die moesten zorgen dat Ajax de drie punten in eigen huis hield. Evander Sno was een van de invallers die moesten zorgen dat Ajax de drie punten in eigen huis hield.
Rasmus Lindgren knokt voor de bal. De moegestreden aanvoerder moest na 72 minuten het veld ruimen. Gabri verving hem. Rasmus Lindgren knokt voor de bal. De moegestreden aanvoerder moest na 72 minuten het veld ruimen. Gabri verving hem.
Eyong Enoh speelde weer eens 90 minuten. Eyong Enoh speelde weer eens 90 minuten.
Leonardo kwam al snel in het veld als vervanger van Kennedy. Leonardo kwam al snel in het veld als vervanger van Kennedy.
Ajax - FC Utrecht was bij tijden een hard duel. Vooral de bezoekers deelden soms stevig uit. Ajax - FC Utrecht was bij tijden een hard duel. Vooral de bezoekers deelden soms stevig uit.
Urby Emanuelson werd uitgeroepen tot de Ajacied van de wedstrijd. Urby Emanuelson werd uitgeroepen tot de Ajacied van de wedstrijd.
Micky Sulejmani heeft net gescoord uit een pass van Luis Suarez. Micky Sulejmani heeft net gescoord uit een pass van Luis Suarez.