Menu
Fotoverslag Ajax - FC Utrecht (2-0)

Fotoverslag Ajax - FC Utrecht (2-0)

Ajax versloeg woensdag FC Utrecht met 2-0. Klaas Jan Huntelaar en John Heitinga scoorden beiden in de tweede helft. Thomas Vermaelen maakte zijn rentree in Ajax 1. Kijk hier voor het fotoverslag.

Met zijn goal in de 77ste minuut besliste John Heitinga de wedstrijd definitief in het voordeel van Ajax. Met zijn goal in de 77ste minuut besliste John Heitinga de wedstrijd definitief in het voordeel van Ajax.
Jurgen Colin speelde een uitstekende wedstrijd als rechtsback. Jurgen Colin speelde een uitstekende wedstrijd als rechtsback.
Edgar Davids stuurde zijn ploeg weer aan. De aanvoerder leverde ook de heerlijke voorzet af waaruit Huntelaar kon scoren. Edgar Davids stuurde zijn ploeg weer aan. De aanvoerder leverde ook de heerlijke voorzet af waaruit Huntelaar kon scoren.
Jan Vertonghen speelde geconcentreerd en sterk. Jan Vertonghen speelde geconcentreerd en sterk.
Dennis Rommedahl kopt de bal langs Erik Pieters van FC Utrecht. Dennis Rommedahl kopt de bal langs Erik Pieters van FC Utrecht.
Kenneth Perez gaf de pass die leidde tot de pass waaruit John Heitinga scoorde. Kenneth Perez gaf de pass die leidde tot de pass waaruit John Heitinga scoorde.
Klaas Jan Huntelaar heeft de ban gebroken: 1-0. Klaas Jan Huntelaar heeft de ban gebroken: 1-0.
De Ajacieden vieren als team de openingstreffer van Huntelaar. De Ajacieden vieren als team de openingstreffer van Huntelaar.
Thomas Vermaelen maakte in de 74ste minuut zijn rentree in Ajax 1. Hij verving de geblesseerd geraakte Urby Emanuelson. Thomas Vermaelen maakte in de 74ste minuut zijn rentree in Ajax 1. Hij verving de geblesseerd geraakte Urby Emanuelson.
John Heitinga werd voor zijn allround optreden uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd. John Heitinga werd voor zijn allround optreden uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd.
Vlak voor tijd voorkomt Maarten Stekelenburg dat FC Utrecht scoort uit een vrije trap. Vlak voor tijd voorkomt Maarten Stekelenburg dat FC Utrecht scoort uit een vrije trap.