Menu
Fotoverslag Ajax - FC Utrecht (2-0)

Fotoverslag Ajax - FC Utrecht (2-0)

Ajax versloeg FC utrecht in de tweede ronde van de KNVB Beker. Luis Suarez en Klaas Jan Huntelaar, die zijn 100ste goal voor Ajax maakte, tekenden voor de Amsterdamse treffers. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar scoorde tegen FC Utrecht alweer zijn 100ste (!) doelpunt voor Ajax. Klaas Jan Huntelaar scoorde tegen FC Utrecht alweer zijn 100ste (!) doelpunt voor Ajax.
Jan Vertonghen behoorde tot de uitblinkers in het bekerduel. Jan Vertonghen behoorde tot de uitblinkers in het bekerduel.
Gregory van der Wiel toonde zich een prima vervanger van Oleguer als centrumverdediger. Gregory van der Wiel toonde zich een prima vervanger van Oleguer als centrumverdediger.
Luis Suarez opende de score met een prachtige uithaal. Luis Suarez opende de score met een prachtige uithaal.
Met Oleguer geblesseerd, schoof Gregory van der Wiel door naar het centrum en keerde Bruno Silva terug als rechtsback. Met Oleguer geblesseerd, schoof Gregory van der Wiel door naar het centrum en keerde Bruno Silva terug als rechtsback.
Siem de Jong stond voor het eerst dit seizoen in de basis. Siem de Jong stond voor het eerst dit seizoen in de basis.
Dario Cvitanich maakte als invaller zijn thuisdebuut voor Ajax. Dario Cvitanich maakte als invaller zijn thuisdebuut voor Ajax.