Menu
Fotoverslag Ajax - FC Volendam (2-1)

Fotoverslag Ajax - FC Volendam (2-1)

Met krappe sokken won Ajax de streekderby tegen FC Volendam. Na een 0-1-achterstand bogen Luis Suarez en Thomas Vermaelen de stand in Amsterdams voordeel om. Bekijk hier het fotoverslag.

Urby Emanuelson begon nog wel aan de warming-up, maar had te veel last van zijn nek om tegen Volendam in actie te komen. Zijn plaats in de selectie werd op het allerlaatste moment ingenomen door Toby Alderweireld. Urby Emanuelson begon nog wel aan de warming-up, maar had te veel last van zijn nek om tegen Volendam in actie te komen. Zijn plaats in de selectie werd op het allerlaatste moment ingenomen door Toby Alderweireld.
Robbert Schilder werd in de basis gezet, toen bleek dat Emanuelson niet zou spelen. Robbert Schilder werd in de basis gezet, toen bleek dat Emanuelson niet zou spelen.
Gregory van der Wiel viel een paar keer op door zijn offensieve dadendrang. Hij slaagde er echter net niet in te scoren. Gregory van der Wiel viel een paar keer op door zijn offensieve dadendrang. Hij slaagde er echter net niet in te scoren.
Leonardo mocht na zijn goede invalbeurten tegen Feyenoord en Fiorentina in de basis beginnen. Leonardo mocht na zijn goede invalbeurten tegen Feyenoord en Fiorentina in de basis beginnen.
Na bijna een half uur spelen, kon Luis Suarez een van de vele kansen wel benutten. Na bijna een half uur spelen, kon Luis Suarez een van de vele kansen wel benutten.
Thomas Vermaelen heeft het laatste tikje gegeven en Ajax staat op voorsprong. Thomas Vermaelen heeft het laatste tikje gegeven en Ajax staat op voorsprong.