Menu
Fotoverslag Ajax - Feyenoord (3-0)

Fotoverslag Ajax - Feyenoord (3-0)

Ajax was in de Amsterdamse versie van de Klassieker oppermachtig tegen Feyenoord: 3-0. John Heitinga en Klaas Jan Huntelaar (2x) scoorden voor Ajax. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar heeft vlak voor rust toegeslagen en Ajax op 2-0 gezet. Klaas Jan Huntelaar heeft vlak voor rust toegeslagen en Ajax op 2-0 gezet.
Gabri was een van de uitblinkers aan Ajax-kant. Gabri was een van de uitblinkers aan Ajax-kant.
John Heitinga opent de score na acht minuten. John Heitinga opent de score na acht minuten.
De jubilerende Heitinga (200 duels) is uitzinnig van vreugde na zijn treffer. De jubilerende Heitinga (200 duels) is uitzinnig van vreugde na zijn treffer.
Rasmus Lindgren verving de geschorste Edgar Davids op uitstekende wijze. Rasmus Lindgren verving de geschorste Edgar Davids op uitstekende wijze.
Luis Suarez treurt. De aanvaller was vaak gevaarlijk, maar hij had het vizier niet op scherp staan. Luis Suarez treurt. De aanvaller was vaak gevaarlijk, maar hij had het vizier niet op scherp staan.
Bruno Silva was zowel aanvallend als verdedigend goed op dreef. Bruno Silva was zowel aanvallend als verdedigend goed op dreef.
Thomas Vermaelen en de overige Ajax-verdedigers gaven de aanvallers van Feyenoord geen enkele kans. Thomas Vermaelen en de overige Ajax-verdedigers gaven de aanvallers van Feyenoord geen enkele kans.
Kenneth Perez zette op het middenveld de lijnen uit. Kenneth Perez zette op het middenveld de lijnen uit.
Op de Noord-tribune was voor de wedstrijd een gigantisch spandoek
De opkomst van de spelers door een haag van rood-witte ballonen
Het hele stadion kleurde voor de wedstrijd rood, wit en zwart