Menu
Fotoverslag Ajax - Fiorentina (1-1)

Fotoverslag Ajax - Fiorentina (1-1)

Ajax schakelde het sterke Fiorentina uit, mede dankzij een late goal van invaller Leonardo. Die maakte een aanvankelijke achterstand ongedaan met een wonderschone treffer. Kijk hier voor het fotoverslag van het UEFA Cupduel.

Luis Suarez geeft alle eer aan invaller Leonardo. Die besliste de Europese topwedstrijd met een prachtige goal. Luis Suarez geeft alle eer aan invaller Leonardo. Die besliste de Europese topwedstrijd met een prachtige goal.
Deze elf dappere strijders stonden in de basis tegen de Italianen. Deze elf dappere strijders stonden in de basis tegen de Italianen.
Eyong Enoh kon eindelijk weer spelen. De Kameroener speelde als een (ontembare) leeuw. Eyong Enoh kon eindelijk weer spelen. De Kameroener speelde als een (ontembare) leeuw.
Hoewel Miralem Sulejmani nog niet beslissend kon zijn, vocht de Serviër voor wat hij waard was. Hoewel Miralem Sulejmani nog niet beslissend kon zijn, vocht de Serviër voor wat hij waard was.
Thomas Vermaelen toonde zich een waardig aanvoerder tijdens het UEFA Cupduel. Thomas Vermaelen toonde zich een waardig aanvoerder tijdens het UEFA Cupduel.
Luis Suarez scoorde niet, maar de aanvaller hield de defensie van Fiorentina zeer zeker druk bezig. Luis Suarez scoorde niet, maar de aanvaller hield de defensie van Fiorentina zeer zeker druk bezig.
Gabri, een van de uitblinkers, moest laat in het duel de strijd staken met een blessure. Gabri, een van de uitblinkers, moest laat in het duel de strijd staken met een blessure.
De Ajacieden op de tribunes hebben de spelers in het veld fantastisch gesteund en dat vieren de spelers met de supporters. De Ajacieden op de tribunes hebben de spelers in het veld fantastisch gesteund en dat vieren de spelers met de supporters.