Menu
Fotoverslag Ajax - FK Borac (2-0)

Fotoverslag Ajax - FK Borac (2-0)

Ajax versloeg FK Borac in de ArenA met 2-0 dankzij doelpunten van Jeffrey Sarpong en Luis Suarez. Kijk hier voor het fotoverslag van Ajax - FK Borac.

Dario Cvitanich startte voor de eerste keer in de basis van Ajax 1. De Argentijn was een aantal keer dichtbij een doelpunt. Dario Cvitanich startte voor de eerste keer in de basis van Ajax 1. De Argentijn was een aantal keer dichtbij een doelpunt.
Door de blessures van Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar stond Kenneth Vermeer in het doel tegen FK Borac. De doelman werd nauwelijks getest door de Serviërs. Door de blessures van Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar stond Kenneth Vermeer in het doel tegen FK Borac. De doelman werd nauwelijks getest door de Serviërs.
Met een kleine twintigduizend toeschouwers was het UEFA Cupduel tegen FK Borac niet uitverkocht. De supporters die Ajax de groepsfase van de UEFA Cup zagen bereiken, vermaakten zich opperbest. Met een kleine twintigduizend toeschouwers was het UEFA Cupduel tegen FK Borac niet uitverkocht. De supporters die Ajax de groepsfase van de UEFA Cup zagen bereiken, vermaakten zich opperbest.
Het zat Klaas Jan Huntelaar niet mee. De spits trof zelf geen doel, maar stelde wel Jeffrey Sarpong in staat om de score te openen. Het zat Klaas Jan Huntelaar niet mee. De spits trof zelf geen doel, maar stelde wel Jeffrey Sarpong in staat om de score te openen.
Wederom speelde Eyong Enoh een degelijke wedstrijd. De Kameroener blijkt de ideale balafpakker, maar daarnaast testte de middenvelder de doelman van FK Borac een aantal keer met een afstandsschot. Wederom speelde Eyong Enoh een degelijke wedstrijd. De Kameroener blijkt de ideale balafpakker, maar daarnaast testte de middenvelder de doelman van FK Borac een aantal keer met een afstandsschot.
De gevaarlijkste man aan Ajax-zijde was Luis Suarez. De aanvaller dook regelmatig op voor het doel van FK Borac. In blessuretijd maakte hij de 2-0. De gevaarlijkste man aan Ajax-zijde was Luis Suarez. De aanvaller dook regelmatig op voor het doel van FK Borac. In blessuretijd maakte hij de 2-0.