Menu
Fotoverslag Ajax - Groningen (3-2)

Fotoverslag Ajax - Groningen (3-2)

Ook in deze ontmoeting tussen Ajax en Groningen zaten vele enerverende momenten. Kijk hier de foto's terug van de door Ajax met 3-2 gewonnen wedstrijd.

Tom de Mul stond in de basis omdat rechtsbuiten Mauro Rosales nog niet fit was. Tom de Mul stond in de basis omdat rechtsbuiten Mauro Rosales nog niet fit was.
Hedwiges Maduro, Klaas Jan Huntelaar, Ryan Babel en Gabri zijn blij met de tweede treffer van Babel. Hedwiges Maduro, Klaas Jan Huntelaar, Ryan Babel en Gabri zijn blij met de tweede treffer van Babel.
Na zijn veelbesproken afzegging voor Jong Oranje kon Hedwiges Maduro de hele wedstrijd spelen tegen FC Groningen. Na zijn veelbesproken afzegging voor Jong Oranje kon Hedwiges Maduro de hele wedstrijd spelen tegen FC Groningen.
Wesley Sneijder controleert de bal op het middenveld. De topscorer van Ajax werd vijf minuten voor tijd vervangen door George Ogararu.
Gabri kijkt verschrikt naar Braamhaar. De scheidsrechter wijst naar de stip. Gabri kijkt verschrikt naar Braamhaar. De scheidsrechter wijst naar de stip.
Maarten Stekelenburg kan wel door de grond zakken nadat een fout in de verdediging, waarbij hijzelf was betrokken, Ajax op achterstand heeft gezet. Maarten Stekelenburg kan wel door de grond zakken nadat een fout in de verdediging, waarbij hijzelf was betrokken, Ajax op achterstand heeft gezet.
Jaap Stam joeg de aanvallers van Groningen regelmatig de stuipen op het ljif. Jaap Stam joeg de aanvallers van Groningen regelmatig de stuipen op het ljif.
Klaas Jan Huntelaar krijgt heel even een beetje ruimte van Gibril Sankoh. Klaas Jan Huntelaar krijgt heel even een beetje ruimte van Gibril Sankoh.
Urby Emanuelson kroonde zich tot matchwinnaar. Na een imposante solo rondde hij prachtig af. Urby Emanuelson kroonde zich tot matchwinnaar. Na een imposante solo rondde hij prachtig af.