Menu
Fotoverslag Ajax - Haarlem (4-0)

Fotoverslag Ajax - Haarlem (4-0)

Ajax boekte woensdag een eenvoudige bekerzege op HFC Haarlem: 4-0. Kenneth Perez nam twee treffers voor zijn rekening. Bekijk hier het fotoverslag van Ajax - HFC Haarlem.

Opvallende Ajax-gezichten op de bank. Ryan Babel, Urby Emanuelson, Tom de Mul, Wesley Sneijder en Maarten Stekelenburg startten de afgelopen wedstrijden in de basis. Voor het KNVB Bekerduel tegen Haarlem begonnen de Ajacieden op de bank. Opvallende Ajax-gezichten op de bank. Ryan Babel, Urby Emanuelson, Tom de Mul, Wesley Sneijder en Maarten Stekelenburg startten de afgelopen wedstrijden in de basis. Voor het KNVB Bekerduel tegen Haarlem begonnen de Ajacieden op de bank.
Dennis Gentenaar begon als basisspeler aan het bekertreffen. De doelman kreeg weinig ballen te verwerken en hield de heilige nul. Dennis Gentenaar begon als basisspeler aan het bekertreffen. De doelman kreeg weinig ballen te verwerken en hield de heilige nul.
Juichende Ajacieden en treurende roodbroeken. Ajax kwam al na acht minuten op voorsprong door een eigen treffer van Ray Fränkel. Juichende Ajacieden en treurende roodbroeken. Ajax kwam al na acht minuten op voorsprong door een eigen treffer van Ray Fränkel.
Tien minuten voor de pauze verdubbelde Leonardo de marge. De Braziliaan bekroonde zijn eerste basisplaats in een officieel Ajax-duel met een fraaie treffer. Doelman Erik Heyblok was in de korte hoek kansloos. Tien minuten voor de pauze verdubbelde Leonardo de marge. De Braziliaan bekroonde zijn eerste basisplaats in een officieel Ajax-duel met een fraaie treffer. Doelman Erik Heyblok was in de korte hoek kansloos.
Spits Klaas Jan Huntelaar brengt met een voetbeweging Leonardo in stelling. Huntelaar werd in de rust vervangen door Ryan Babel. Beide spitsen kwamen niet tot scoren. Spits Klaas Jan Huntelaar brengt met een voetbeweging Leonardo in stelling. Huntelaar werd in de rust vervangen door Ryan Babel. Beide spitsen kwamen niet tot scoren.
Mauro Rosales startte ook in de basis. De rechtsbuiten speelde een solide wedstrijd. Mauro Rosales startte ook in de basis. De rechtsbuiten speelde een solide wedstrijd.
John Heitinga verving in de tweede helft Jaap Stam. De centrale verdediger dook een aantal keren op in het strafschopgebied van de Haarlemmers. Hier duelleert Heitinga met de instormende doelman Heyblok. John Heitinga verving in de tweede helft Jaap Stam. De centrale verdediger dook een aantal keren op in het strafschopgebied van de Haarlemmers. Hier duelleert Heitinga met de instormende doelman Heyblok.