Menu
Fotoverslag Ajax - Heracles (2-2)

Fotoverslag Ajax - Heracles (2-2)

Ajax heeft dinsdag niet kunnen winnen van Heracles Almelo. In de Amsterdam ArenA werd het 2-2. Bekijk hier de beelden.

Alles of niets. Luis Suarez probeert de bal in een uiterste poging binnen de lijnen te houden. De Uruguayaan kreeg voor de rust een handvol uitgelezen kansen, maar wist pas te scoren vanaf de penaltystip in de tweede helft. Alles of niets. Luis Suarez probeert de bal in een uiterste poging binnen de lijnen te houden. De Uruguayaan kreeg voor de rust een handvol uitgelezen kansen, maar wist pas te scoren vanaf de penaltystip in de tweede helft.
Ook Jan Vertonghen toog veelvuldig mee naar voren om doelpunten te forceren. De Belg was met het hoofd verscheidene keren heel dichtbij een treffer. Ook Jan Vertonghen toog veelvuldig mee naar voren om doelpunten te forceren. De Belg was met het hoofd verscheidene keren heel dichtbij een treffer.
Voor de tweede maal op rij was Gabri de beste Ajacied op het veld. De Spanjaard was de grote aanjager op het middenveld en stond aan de basis van vele Ajax-aanvallen. Voor de tweede maal op rij was Gabri de beste Ajacied op het veld. De Spanjaard was de grote aanjager op het middenveld en stond aan de basis van vele Ajax-aanvallen.
Het inbrengen van Jeffrey Sarpong bleek een goede zet van trainer Marco van Basten. Sarpong ontpopte zich tot een ware plaag voor de linkerkant van de Heraclieden. Het inbrengen van Jeffrey Sarpong bleek een goede zet van trainer Marco van Basten. Sarpong ontpopte zich tot een ware plaag voor de linkerkant van de Heraclieden.