Menu
Fotoverslag Ajax - Heracles Almelo (3-0)

Fotoverslag Ajax - Heracles Almelo (3-0)

Door doelpunten van Wesley Sneijder en Klaas Jan Huntelaar (2x) won Ajax in de Amsterdam ArenA met 3-0 van Heracles Almelo. De Amsterdammers naderden zo PSV tot op drie punten. Kijk hier voor het fotoverslag.

Wesley Sneijder neemt een vrije trap. De middenvelder gebruikte zijn specialiteit om in de eerste helft de score te openen. Wesley Sneijder neemt een vrije trap. De middenvelder gebruikte zijn specialiteit om in de eerste helft de score te openen.
Roger verving zijn geschorste landgenoot Gabri op het middenveld in het duel met Heracles. Roger verving zijn geschorste landgenoot Gabri op het middenveld in het duel met Heracles.
Ryan Babel wervelde gedurende 75 minuten op links langs zijn verdedigers. Ryan Babel wervelde gedurende 75 minuten op links langs zijn verdedigers.
Klaas Jan Huntelaar, hier koppend, maakte kort na rust twee doelpunten en besliste zo voortijdig de wedstrijd. Klaas Jan Huntelaar, hier koppend, maakte kort na rust twee doelpunten en besliste zo voortijdig de wedstrijd.
Edgar Davids had volledige controle over het middenveld en liet af en toe de liefhebbers smullen met technische hoogstandjes. Edgar Davids had volledige controle over het middenveld en liet af en toe de liefhebbers smullen met technische hoogstandjes.
Gregory van der Wiel kwam in het veld voor Roger en maakte daarmee zijn 'thuisdebuut' voor Ajax 1. Gregory van der Wiel kwam in het veld voor Roger en maakte daarmee zijn 'thuisdebuut' voor Ajax 1.
Edgar Manucharyan kwam na een uur in het veld voor Tom de Mul. De Armeense aanvaller kreeg een goede kans om te scoren maar zag zijn schot gestopt worden. Edgar Manucharyan kwam na een uur in het veld voor Tom de Mul. De Armeense aanvaller kreeg een goede kans om te scoren maar zag zijn schot gestopt worden.
Kenneth Perez loste Babel af met nog een kwartier te spelen. Kenneth Perez loste Babel af met nog een kwartier te spelen.
Jaap Stam hield de Ajax-defensie weer goed gesloten. De aanvoerder verstapte zich vlak voor tijd en verliet het veld iets eerder dan zijn medespelers. Jaap Stam hield de Ajax-defensie weer goed gesloten. De aanvoerder verstapte zich vlak voor tijd en verliet het veld iets eerder dan zijn medespelers.
Maarten Stekelenburg was de Ajacied van de wedstrijd en Huntelaar voegde twee treffers aan zijn totaal toe.