Menu
Fotoverslag Ajax - Heracles Almelo (5-1)

Fotoverslag Ajax - Heracles Almelo (5-1)

Ajax won op de slotdag van de competitie met 5-1 van Heracles, maar greep naast de landstitel doordat PSV won in Arnhem. Suarez, Perez (2x), Huntelaar en Heitinga scoorden. Kijk hier voor het fotoverslag.

Twee goals en twee assists: Kenneth Perez werd Ajacied van de wedstrijd. Twee goals en twee assists: Kenneth Perez werd Ajacied van de wedstrijd.
Aanvoerder Edgar Davids komt het veld op met het speciale dance4life shirt, mogelijk gemaakt door ABN AMRO. Aanvoerder Edgar Davids komt het veld op met het speciale dance4life shirt, mogelijk gemaakt door ABN AMRO.
Luis Suarez kopt de 1-0 binnen. Luis Suarez kopt de 1-0 binnen.
Maarten Stekelenburg met een fantastische redding. Maarten Stekelenburg met een fantastische redding.
Dennis Rommedahl kwam in het begin van de tweede helft in het veld voor Rasmus Lindgren. Dennis Rommedahl kwam in het begin van de tweede helft in het veld voor Rasmus Lindgren.
Siem de Jong nam het na ruim een uur spelen over van Gabri. Siem de Jong nam het na ruim een uur spelen over van Gabri.
John Heitinga maakt er met een vallende kopbal 5-1 van. John Heitinga maakt er met een vallende kopbal 5-1 van.
Adrie Koster beseft na afloop dat de landstitel niet naar Ajax gaat. Adrie Koster beseft na afloop dat de landstitel niet naar Ajax gaat.
Thomas Vermaelen met de drie winnaars van het hooghouden. Thomas Vermaelen met de drie winnaars van het hooghouden.
Namens Ajax bedankt John Jaakke de ABN AMRO voor 18 jaar hoofdsponsorschap. Namens Ajax bedankt John Jaakke de ABN AMRO voor 18 jaar hoofdsponsorschap.