Menu
Fotoverslag Ajax - IK Start (4-0)

Fotoverslag Ajax - IK Start (4-0)

Na een 3-0 ruststand dankzij goals van Rosenberg en Grygera versloeg Ajax het Noorse IK Start met 4-0. Ryan Babel tekende voor de eindstand. Bekijk hier het fotoverslag.

De opstelling tegen IK Start. Vijf spelers die niet al te vaak in actie komen, konden aan de bak. De opstelling tegen IK Start. Vijf spelers die niet al te vaak in actie komen, konden aan de bak.
Ruim twee jaar na zijn invalbeurt op Europees niveau tegen Juventus waarin hij 24 minuten mocht acteren, stond Tom de Mul weer in een Europese wedstrijd voor Ajax. Hij zorgde voor twee honderd-procent kansen na puike voorzetten, maar die werden niet verzilverd. Ruim twee jaar na zijn invalbeurt op Europees niveau tegen Juventus waarin hij 24 minuten mocht acteren, stond Tom de Mul weer in een Europese wedstrijd voor Ajax. Hij zorgde voor twee honderd-procent kansen na puike voorzetten, maar die werden niet verzilverd.
Markus Rosenberg wist keurig twee keer te scoren tegen IK Start. Markus Rosenberg wist keurig twee keer te scoren tegen IK Start.
Zijn twee doelpunten tegen NEC bleven niet onopgemerkt. Kenneth Perez stond tegen IK Start in de basis achter de spits. Tegen Start vond Perez het doel echter niet. Zijn twee doelpunten tegen NEC bleven niet onopgemerkt. Kenneth Perez stond tegen IK Start in de basis achter de spits. Tegen Start vond Perez het doel echter niet.
Zdenek Grygera scoort op prachtige wijze de 3-0, met een fantastische uithaal. Zdenek Grygera scoort op prachtige wijze de 3-0, met een fantastische uithaal.
In de tweede helft kwam Kenneth Vermeer in het veld voor Dennis Gentenaar. Voor de Europees jeugdkampioen was het zijn officiële debuut in Ajax 1. In de tweede helft kwam Kenneth Vermeer in het veld voor Dennis Gentenaar. Voor de Europees jeugdkampioen was het zijn officiële debuut in Ajax 1.
Ryan Babel bekroonde zijn invalbeurt met een keurige treffer. Hij ontfutselde na fel doorjagen zelf de bal en rondde uitstekend af. Ryan Babel bekroonde zijn invalbeurt met een keurige treffer. Hij ontfutselde na fel doorjagen zelf de bal en rondde uitstekend af.
Edgar Manucharyan viel in de tweede helft in voor Tom de Mul. Edgar Manucharyan viel in de tweede helft in voor Tom de Mul.
Olaf Lindenbergh was een nuttige kracht op het middenveld. Olaf Lindenbergh was een nuttige kracht op het middenveld.