Menu
Fotoverslag Ajax - Inter (0-1)

Fotoverslag Ajax - Inter (0-1)

Marco van Basten had zijn team ten opzichte van vrijdag op heel veel plaatsen gewijzigd. Dat 'andere Ajax' verloor met 0-1 van Internazionale. Bekijk hier het fotoverslag van dit duel van Ajax op het Amsterdam Tournament.

Dario Cvitanich stond in de aanval tegen Internazionale. Dario Cvitanich stond in de aanval tegen Internazionale.
Aangezien Marco van Basten veel spelers niet twee duels achter elkaar te willen laten spelen, mochten ook spelers die op het tweede plan zijn beland, spelen. Zoals bijvoorbeeld George Ogararu. Aangezien Marco van Basten veel spelers niet twee duels achter elkaar te willen laten spelen, mochten ook spelers die op het tweede plan zijn beland, spelen. Zoals bijvoorbeeld George Ogararu.
Leonardo was in dit duel de diepe spits van Ajax. Leonardo was in dit duel de diepe spits van Ajax.
Donovan Slijngard stond tegen Internazionale in de basis en speelde de hele wedstrijd. In de tweede helft was hij nog dicht bij een treffer, maar zag Toldo nipt redding brengen. Donovan Slijngard stond tegen Internazionale in de basis en speelde de hele wedstrijd. In de tweede helft was hij nog dicht bij een treffer, maar zag Toldo nipt redding brengen.
Als oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic van het veld loopt, merkt hij dat hij nog niet is vergeten in Amsterdam. De huidige spits van Inter trof in het duel tegen zijn oude club tot tweemaal toe de paal. Als oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic van het veld loopt, merkt hij dat hij nog niet is vergeten in Amsterdam. De huidige spits van Inter trof in het duel tegen zijn oude club tot tweemaal toe de paal.
Ook Maxwell stond tegen zijn oude club in het veld. De Braziliaanse linksback vocht menig duel uit met Javier Martina. Ook Maxwell stond tegen zijn oude club in het veld. De Braziliaanse linksback vocht menig duel uit met Javier Martina.
Gregory van der Wiel kwam in beide duels van het Amsterdam Tournament in actie. Gregory van der Wiel kwam in beide duels van het Amsterdam Tournament in actie.
Toen Mitchell Donald geblesseerd het veld moest verlaten, riep Van Basten Gabri op om hem te vervangen. Toen Mitchell Donald geblesseerd het veld moest verlaten, riep Van Basten Gabri op om hem te vervangen.
In zijn eerste actie schoot Klaas Jan Huntelaar direct op doel. De inzet ging net naast. In zijn eerste actie schoot Klaas Jan Huntelaar direct op doel. De inzet ging net naast.
Donderdagavond stond hij nog met Jong Ajax in Wormerveer, maar vrijdag stond Toby Alderweireld opeens tegenover spitsen van wereldniveau. Met trainer Marco van Basten praat Toby Alderweireld na over de wedstrijd. Donderdagavond stond hij nog met Jong Ajax in Wormerveer, maar vrijdag stond Toby Alderweireld opeens tegenover spitsen van wereldniveau. Met trainer Marco van Basten praat Toby Alderweireld na over de wedstrijd.