Menu
Fotoverslag Ajax - MSK Zilina (1-0)

Fotoverslag Ajax - MSK Zilina (1-0)

Ajax won zijn tweede duel in de groepsfase van het UEFA Cuptoernooi met 1-0 van MSK Zilina. Luis Suarez tekende voor de enige treffer. Bekijk hier het fotoverslag van Ajax - MSK Zilina.

Siem de Jong begon de wedstrijd als offensieve middenvelder. Hij ondersteunde zijn aanvallers en verdedigde ook goed mee. In de pauze werd De Jong afgelost door Kennedy.
Gabri was ook tegen MSK Zilina weer de degelijke controleur op het middenveld. De Spanjaard vecht hier een duel uit met Zilina-verdediger Mario Pecalka.
Invaller Kennedy bereikte enkele keren het doelgebied van de Slowaken. De Zweed bracht onder meer Luis Suarez een keer goed in stelling. De Uruguayaan kon het voorbereidende werk van Kennedy helaas niet bekronen met een tweede treffer.
Net als in de uitwedstrijd tegen FC Twente leverde Klaas Jan Huntelaar weer heel veel arbeid. Ook vanwege zijn goede meeverdedigen was de spits weer van waarde voor Ajax.
Oleguer heeft weinig concurrentie in het luchtruim. Ajax moest voortdurend waken voor de counter van de Slowaken. Ajax slaagde buiten de overwinning om ook in zijn missie om opnieuw de nul te houden.
Thomas Vermaelen is secuur in zijn passing. Samen met Oleguer vormde de Belg een betrouwbaar duo centraal in de verdediging.