Menu
Fotoverslag Ajax - NAC Breda (2-0)

Fotoverslag Ajax - NAC Breda (2-0)

Gedragen door de steun van de Amsterdamse supporters boekte Ajax op wilskracht een 2-0 zege op NAC Breda. Kenneth Perez, uit een penalty, en Ryan Babel tekenden voor de doelpunten. Kijk hier voor het fotoverslag.

Toen Ajax het moeilijk kreeg, gingen de supporters als een man achter hun ploeg staan, daarmee Ajax de noodzakelijke stimulans gevend om NAC van zich af te schudden. Toen Ajax het moeilijk kreeg, gingen de supporters als een man achter hun ploeg staan, daarmee Ajax de noodzakelijke stimulans gevend om NAC van zich af te schudden.
Kenneth Perez was deze keer de aanvoerder van Ajax en was met een benutte strafschop en een assist op Ryan Babel belangrijk voor zijn team. Kenneth Perez was deze keer de aanvoerder van Ajax en was met een benutte strafschop en een assist op Ryan Babel belangrijk voor zijn team.
Urby Emanuelson was verdedigend goed en zorgde met flitsende acties ook voor de nodige aanvallende impulsen. Urby Emanuelson was verdedigend goed en zorgde met flitsende acties ook voor de nodige aanvallende impulsen.
Gabri was met zijn vele loopwerk weer van onschatbare waarde voor Ajax. Gabri was met zijn vele loopwerk weer van onschatbare waarde voor Ajax.
Maarten Stekelenburg hoefde niet al te vaak in actie te komen maar de doelman stond pal wanneer het er op aan kwam. Maarten Stekelenburg hoefde niet al te vaak in actie te komen maar de doelman stond pal wanneer het er op aan kwam.
Thomas Vermaelen was deze avond een rots in de branding in de Ajax-defensie. Thomas Vermaelen was deze avond een rots in de branding in de Ajax-defensie.
John Heitinga probeerde het een paar keer met schoten van afstand en was koppend enkele keren dichtbij een treffer. John Heitinga probeerde het een paar keer met schoten van afstand en was koppend enkele keren dichtbij een treffer.
Klaas Jan Huntelaar werd overal op het veld geschaduwd door de verdedigers van NAC. Klaas Jan Huntelaar werd overal op het veld geschaduwd door de verdedigers van NAC.
Edgar Davids speelde een ijzersterke tweede helft in zowel verdedigend als aanvallend opzicht. Edgar Davids speelde een ijzersterke tweede helft in zowel verdedigend als aanvallend opzicht.