Menu
Fotoverslag Ajax - NEC (0-0)

Fotoverslag Ajax - NEC (0-0)

Ajax slaagde er niet in te winnen van NEC in de Amsterdam ArenA. Helaas konden de Ajacieden het debuut van Adrie Koster niet opluisteren met een zege tegen het defensieve NEC: 0-0. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar scoorde vlak voor tijd, maar de treffer werd geannuleerd wegens buitenspel. Klaas Jan Huntelaar scoorde vlak voor tijd, maar de treffer werd geannuleerd wegens buitenspel.
Hedwiges Maduro in duel met het neefje van Edgar Davids, Lorenzo. Hedwiges Maduro in duel met het neefje van Edgar Davids, Lorenzo.
George Ogararu bouwt op aan de rechterkant. George Ogararu bouwt op aan de rechterkant.
Ook de dynamische Urby Emanuelson slaagde er niet in een doorbraak te forceren. Ook de dynamische Urby Emanuelson slaagde er niet in een doorbraak te forceren.
Gabri is op jacht naar een treffer. Gabri is op jacht naar een treffer.
Jan Vertonghen wordt gestuit op weg naar het doel. Jan Vertonghen wordt gestuit op weg naar het doel.
Dennis Gentenaar verving in de rust de geblesseerde Maarten Stekelenburg. Dennis Gentenaar verving in de rust de geblesseerde Maarten Stekelenburg.
Gregory van der Wiel kwam halverwege in het veld voor Jaap Stam. Gregory van der Wiel kwam halverwege in het veld voor Jaap Stam.
Luis Suarez, vrijdag pas teruggekeerd uit Zuid-Amerika, deed de laatste 35 minuten mee. Luis Suarez, vrijdag pas teruggekeerd uit Zuid-Amerika, deed de laatste 35 minuten mee.
Luque was de gevaarlijkste Ajacied maar ook hij kon de ban niet breken. Luque was de gevaarlijkste Ajacied maar ook hij kon de ban niet breken.