Menu
Fotoverslag Ajax - NEC (2-0)

Fotoverslag Ajax - NEC (2-0)

Dankzij goals van Klaas Jan Huntelaar en Luis Suarez won Ajax in de ArenA met 2-0 van NEC. Kijk hier voor het fotoverslag.

Luis Suarez loopt juichend weg nadat hij Ajax op 2-0 heeft gezet. Luis Suarez loopt juichend weg nadat hij Ajax op 2-0 heeft gezet.
Dario Cvitanich begon als linkeraanvaller, maar moest na 10 sterke minuten al het veld verlaten met een blessure. Dario Cvitanich begon als linkeraanvaller, maar moest na 10 sterke minuten al het veld verlaten met een blessure.
Rasmus Lindgren in duel met Saidi Ntibazonkiza. Rasmus Lindgren in duel met Saidi Ntibazonkiza.
Gabri werd na 41 minuten gewisseld. Siem de Jong verving hem. Gabri werd na 41 minuten gewisseld. Siem de Jong verving hem.
Klaas Jan Huntelaar scoorde uit de rebound van een schot van Luis Suarez. Klaas Jan Huntelaar scoorde uit de rebound van een schot van Luis Suarez.
Urby Emanuelson behoorde deze middag tot de betere Ajacieden. Urby Emanuelson behoorde deze middag tot de betere Ajacieden.
Gregory van der Wiel liet zich aan beide zijden van het veld gelden. Gregory van der Wiel liet zich aan beide zijden van het veld gelden.
Siem de Jong bracht als invaller veel dreiging. Siem de Jong bracht als invaller veel dreiging.