Menu
Fotoverslag Ajax - Olympique Marseille (2-2)

Fotoverslag Ajax - Olympique Marseille (2-2)

Ajax werd uitgeschakeld in de UEFA Cup door Olympique Marseille. Door goals van Enoh en Sulejmani was er een verlenging noodzakelijk, waarin Mears het vonnis velde over de jarige Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag.

Micky Sulejmani kopt raak na een prachtige actie en voorzet van Luis Suarez. Micky Sulejmani kopt raak na een prachtige actie en voorzet van Luis Suarez.
Het verjaardagsfeest van Ajax begon prachtig. André Rieu warmde de aanwezige fans op met een fraai optreden, waarbij natuurlijk de bekende vlaggetjes gretig benut werden. Het verjaardagsfeest van Ajax begon prachtig. AndrĂ© Rieu warmde de aanwezige fans op met een fraai optreden, waarbij natuurlijk de bekende vlaggetjes gretig benut werden.
Het elftal dat op de 109de verjaardag van Ajax aan de aftrap verscheen. Het elftal dat op de 109de verjaardag van Ajax aan de aftrap verscheen.
Bruno Silva verving met verve de geschorste Gregory van der Wiel als rechtsback. Bruno Silva verving met verve de geschorste Gregory van der Wiel als rechtsback.
Enoh viert zijn belangrijke treffer. Enoh viert zijn belangrijke treffer.
Helaas incasseerde Ajax te snel na de openingstreffer een tegendoelpunt. Helaas incasseerde Ajax te snel na de openingstreffer een tegendoelpunt.
Oleguer stond pal in het centrum van de verdediging. Oleguer stond pal in het centrum van de verdediging.
Urby Emanuelson zorgde eerst als aanvaller en later als middenvelder voor veel dynamiek binnen het Ajax-elftal. Urby Emanuelson zorgde eerst als aanvaller en later als middenvelder voor veel dynamiek binnen het Ajax-elftal.
De laatste aanwijzingen voordat de verlenging begint. De laatste aanwijzingen voordat de verlenging begint.
Invaller Leonardo kon ook het tij niet meer keren, al was hij een keer dichtbij. Invaller Leonardo kon ook het tij niet meer keren, al was hij een keer dichtbij.
Luis Suarez, de ster van de avond, bleef knokken tot de laatste seconde. Luis Suarez, de ster van de avond, bleef knokken tot de laatste seconde.