Menu
Fotoverslag Ajax Open Dag 2009

Fotoverslag Ajax Open Dag 2009

De Ajax Open Dag 2009 is aan een eind gekomen. Het jaarlijkse evenement trok maar liefst 25.000 bezoekers. De Ajacieden konden zich vermaken met veel activiteiten die plaatsvonden op P2, in de Amsterdam ArenA en op de Toekomst. Bekijk hier de foto’s van de feestelijke gelegenheid.


Cabaretier Najib Amhali zorgde voor de presentatie van de spelers en de technische staf. Cabaretier Najib Amhali zorgde voor de presentatie van de spelers en de technische staf.

Kameroener Thimothée Atouba klapt in zijn handen en bedankt het publiek. Kameroener Thimothée Atouba klapt in zijn handen en bedankt het publiek.

Kersverse Ajacied Demy de Zeeuw wordt hartelijk ontvangen door de supporters. Kersverse Ajacied Demy de Zeeuw wordt hartelijk ontvangen door de supporters.

<i>Een lift naar de schouders om de spelers goed te zien!</i> Een lift naar de schouders om de spelers goed te zien!

Ook aanvoerder Luis Suarez betrad het podium onder een luid applaus. Ook aanvoerder Luis Suarez betrad het podium onder een luid applaus.

Na de presentatie vond er een handtekeningensessie plaats op P2. Honderden mensen stonden in lange rijen voor een krabbel van hun idolen. Na de presentatie vond er een handtekeningensessie plaats op P2. Honderden mensen stonden in lange rijen voor een krabbel van hun idolen.

Jan-Arie van der Heijden op de foto met een supporter. Jan-Arie van der Heijden op de foto met een supporter.

Op het hoofdveld van de Toekomst speelde Lucky Ajax een wedstrijd tegen het sponsorteam. Lucky Ajax, met onder meer Wamberto, Sjaak Swart en Shota Arveladze, won met 10-0. Op het hoofdveld van de Toekomst speelde Lucky Ajax een wedstrijd tegen het sponsorteam. Lucky Ajax, met onder meer Wamberto, Sjaak Swart en Shota Arveladze, won met 10-0.

De jongere Ajacieden konden zich vermaken met de speciaal georganiseerde kinderactiviteiten. De jongere Ajacieden konden zich vermaken met de speciaal georganiseerde kinderactiviteiten.

Het sfeervolle feest voor en door Ajacieden is afgelopen! Het sfeervolle feest voor en door Ajacieden is afgelopen!