Menu
Fotoverslag Ajax - PSV (0-1)

Fotoverslag Ajax - PSV (0-1)

Een doorgeschoten bal na een vrije trap werd door Timmy Simons in het Ajax-doel gewerkt. Het betekende de beslissing in de topper tussen Ajax en PSV. Bekijk hier de wedstrijdfoto's.

Maarten Stekelenburg stond voor honderdste keer onder de lat in een officieel duel. Hij had dat jubileum graag anders zien eindigen dan in een nederlaag. Maarten Stekelenburg stond voor honderdste keer onder de lat in een officieel duel. Hij had dat jubileum graag anders zien eindigen dan in een nederlaag.
Jaap Stam trof zijn oude club. Hier is de Ajax-aanvoerder in duel met aanvoerder Philip Cocu van PSV. Jaap Stam trof zijn oude club. Hier is de Ajax-aanvoerder in duel met aanvoerder Philip Cocu van PSV.
Urby Emanuelson vulde tegen PSV weer de positie als linkshalf in. Urby Emanuelson vulde tegen PSV weer de positie als linkshalf in.
Thomas Vermaelen verdedigt fel op de bal bij Jefferson Farfán. Thomas Vermaelen verdedigt fel op de bal bij Jefferson Farfán.
Kenneth Perez ziet zijn schot geblokkeerd door Jan Kromkamp. Kenneth Perez ziet zijn schot geblokkeerd door Jan Kromkamp.
Mauro Rosales mocht de laatste twintig minuten proberen PSV stuk te spelen. Mauro Rosales mocht de laatste twintig minuten proberen PSV stuk te spelen.
John Heitinga speelde net voor Jaap Stam. De verdedigende middenvelder kopte in de vijfde minuut in het zijnet. John Heitinga speelde net voor Jaap Stam. De verdedigende middenvelder kopte in de vijfde minuut in het zijnet.
Klaas Jan Huntelaar weet net voor Mendéz in kan grijpen, een steekpass te versturen. Klaas Jan Huntelaar weet net voor Mendéz in kan grijpen, een steekpass te versturen.
Wesley Sneijder loopt weg bij Timmy Simons. Wesley Sneijder loopt weg bij Timmy Simons.
Zdenek Grygera moet alles op alles zetten om de bal te veroveren. Zdenek Grygera moet alles op alles zetten om de bal te veroveren.