Menu
Fotoverslag Ajax - PSV (1-0)

Fotoverslag Ajax - PSV (1-0)

Dankzij een treffer van Gabri vlak voor rust won Ajax de Johan Cruijff Schaal voor het derde jaar op rij. Kijk hier voor het fotoverslag van de Nederlandse Supercup.

Ajax heeft voor de derde keer op rij de Johan Cruijff Schaal gewonnen. Ajax heeft voor de derde keer op rij de Johan Cruijff Schaal gewonnen.
Urby Emanuelson etaleerde zijn fabelachtige techniek meer dan eens. Urby Emanuelson etaleerde zijn fabelachtige techniek meer dan eens.
Dennis Rommedahl was dichtbij een treffer in de tweede helft. Ook gaf de Deen enkele goede voorzetten. Dennis Rommedahl was dichtbij een treffer in de tweede helft. Ook gaf de Deen enkele goede voorzetten.
Gregory van der Wiel moest al snel George Ogararu komen vervangen, en deed dat uitstekend. Gregory van der Wiel moest al snel George Ogararu komen vervangen, en deed dat uitstekend.
Kennedy speelde deze keer verdienstelijk vanaf links. Kennedy speelde deze keer verdienstelijk vanaf links.
Klaas Jan Huntelaar werkte weer hard en was een paar keer dichtbij een doelpunt. Klaas Jan Huntelaar werkte weer hard en was een paar keer dichtbij een doelpunt.
Maarten Stekelenburg kwam weer sterk en zeker over in het duel om de Johan Cruijff Schaal. Maarten Stekelenburg kwam weer sterk en zeker over in het duel om de Johan Cruijff Schaal.
Jurgen Colin ging van linksback naar rechtsback en speelde op beide flanken goed. Jurgen Colin ging van linksback naar rechtsback en speelde op beide flanken goed.
John Heitinga was weer een van de aanjagers van de ploeg en toont trots de Johan Cruijff Schaal aan de Ajax-supporters. John Heitinga was weer een van de aanjagers van de ploeg en toont trots de Johan Cruijff Schaal aan de Ajax-supporters.
Klaas Jan Huntelaar mocht de Johan Cruijff Schaal in ontvangst nemen. Klaas Jan Huntelaar mocht de Johan Cruijff Schaal in ontvangst nemen.