Menu
Fotoverslag Ajax - Roda JC (1-0)

Fotoverslag Ajax - Roda JC (1-0)

Kansen kregen de Ajacieden in hun eerste thuiswedstrijd volop. Jammer genoeg belandde alleen een prachtige kopbal van Thomas Vermaelen achter Roda-keeper Castro. Bekijk hier het fotoverslag van de wedstrijd.

Miralem Sulejmani  startte vanaf de nummer 10-positie. In de slotfase stond hij samen met Suarez in de spits. Miralem Sulejmani startte vanaf de nummer 10-positie. In de slotfase stond hij samen met Suarez in de spits.
Bruno Silva en Luis Suarez kregen geen basisplaats. Zij hadden na de wedstrijd tegen Willem II vanwege interlandverplichtingen geen enkele groepstraining mee kunnen maken. Bruno Silva en Luis Suarez kregen geen basisplaats. Zij hadden na de wedstrijd tegen Willem II vanwege interlandverplichtingen geen enkele groepstraining mee kunnen maken.
Leonardo stond in de basis vanwege de late terugkeer van Luis Suarez. Leonardo stond in de basis vanwege de late terugkeer van Luis Suarez.
Ook Gregory van der Wiel profiteerde van de vluchtproblemen van de Uruguayanen. De jeugdinternational verving Bruno Silva op rechts. Ook Gregory van der Wiel profiteerde van de vluchtproblemen van de Uruguayanen. De jeugdinternational verving Bruno Silva op rechts.
Klaas Jan Huntelaar speelde niet zijn gelukkigste wedstrijd. De aanvoerder werd tien minuten voor tijd gewisseld. Klaas Jan Huntelaar speelde niet zijn gelukkigste wedstrijd. De aanvoerder werd tien minuten voor tijd gewisseld.
Jan Vertonghen stond op het middenveld. De Belg onderscheidde zich in de tweede helft met goed spel. Jan Vertonghen stond op het middenveld. De Belg onderscheidde zich in de tweede helft met goed spel.
Luis Suarez was direct na zijn entree betrokken bij een opeenstapeling aan kansen, met een bal op de lat in de 74ste minuut als hoogtepunt, maar verzilveren kon ook hij de mogelijkheden niet. Luis Suarez was direct na zijn entree betrokken bij een opeenstapeling aan kansen, met een bal op de lat in de 74ste minuut als hoogtepunt, maar verzilveren kon ook hij de mogelijkheden niet.
Jeffrey Sarpong kreeg, na een invalbeurt tegen Willem II, deze middag een basisplaats toebedeeld. De Amsterdammer stond linksbuiten. Jeffrey Sarpong kreeg, na een invalbeurt tegen Willem II, deze middag een basisplaats toebedeeld. De Amsterdammer stond linksbuiten.
Ajax juicht. De eerste overwinning is een feit. Ajax juicht. De eerste overwinning is een feit.