Menu
Fotoverslag Ajax - Roda JC (2-0)

Fotoverslag Ajax - Roda JC (2-0)

Door treffers van Wesley Sneijder en Zdenek Grygera versloeg Ajax Roda JC in de ArenA met 2-0. Die stand was al voor rust bereikt. Bekijk hier het fotoverslag.

George Ogararu verstuurt een voorzet vanaf de rechterkant. George Ogararu verstuurt een voorzet vanaf de rechterkant.
Zdenek Grygera poeiert Ajax naar 2-0. Zdenek Grygera poeiert Ajax naar 2-0.
Met Jaap Stam weer terug in de gelederen oogde de defensie van Ajax weer solide en rustig. Met Jaap Stam weer terug in de gelederen oogde de defensie van Ajax weer solide en rustig.
Dennis Gentenaar verving de zieke Maarten Stekelenburg op uitstekende wijze. Dennis Gentenaar verving de zieke Maarten Stekelenburg op uitstekende wijze.
John Heitinga was weer de controleur op het middenveld. John Heitinga was weer de controleur op het middenveld.
Klaas Jan Huntelaar vocht weer menig duel uit met Pa-Modou Kah. Klaas Jan Huntelaar vocht weer menig duel uit met Pa-Modou Kah.
Thomas Vermaelen, die hier heerst in de lucht, viel uit met een rugblessure. Thomas Vermaelen, die hier heerst in de lucht, viel uit met een rugblessure.
Ryan Babel wervelde een aantal maal langs zijn verdedigers op de linkerflank. Ryan Babel wervelde een aantal maal langs zijn verdedigers op de linkerflank.
Mauro Rosales kwam in de tweede helft in het veld voor Tom de Mul. Mauro Rosales kwam in de tweede helft in het veld voor Tom de Mul.
Wesley Sneijder scoorde op brutale wijze het eerste doelpunt voor Ajax. Wesley Sneijder scoorde op brutale wijze het eerste doelpunt voor Ajax.