Menu
Fotoverslag Ajax - Roda JC (4-2)

Fotoverslag Ajax - Roda JC (4-2)

Ajax versloeg Roda JC in de ArenA met 4-2. Huntelaar, Suarez, Luque en Rommedahl scoorden, en Jan-Arie van der Heijden maakte zijn debuut in Ajax 1. Kijk hier voor het fotoverslag.

Ajacied van de wedstrijd Albert Luque heeft Ajax zojuist op 3-1 gebracht. Ajacied van de wedstrijd Albert Luque heeft Ajax zojuist op 3-1 gebracht.
Maarten Stekelenburg was terug en verrichtte een paar knappe reddingen. Maarten Stekelenburg was terug en verrichtte een paar knappe reddingen.
Jan Vertonghen moest een paar keer opgeknapt worden, maar de Belg hield zich goed staande tegen de gevaarlijke aanvallers van Roda JC. Jan Vertonghen moest een paar keer opgeknapt worden, maar de Belg hield zich goed staande tegen de gevaarlijke aanvallers van Roda JC.
Op aangeven van George Ogararu kopt Klaas Jan Huntelaar de 1-0 binnen. Op aangeven van George Ogararu kopt Klaas Jan Huntelaar de 1-0 binnen.
John Heitinga en Gregory van der Wiel vormden weer het centrale verdedigingsduo. John Heitinga en Gregory van der Wiel vormden weer het centrale verdedigingsduo.
Adrie Koster mocht weer een overwinning op zijn palmares bijschrijven. De coach gebruikte opnieuw veel door Ajax zelf opgeleide spelers. Adrie Koster mocht weer een overwinning op zijn palmares bijschrijven. De coach gebruikte opnieuw veel door Ajax zelf opgeleide spelers.
Luis Suarez maakte vlak voor rust de belangrijke 2-1. Luis Suarez maakte vlak voor rust de belangrijke 2-1.
Albert Luque etaleert zijn prachtige traptechniek. Albert Luque etaleert zijn prachtige traptechniek.
Gregory van der Wiel is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde. Gregory van der Wiel is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde.
Opnieuw een debutant in Ajax 1: Jan-Arie van der Heijden speelde vanaf de 66ste minuut mee tegen Roda JC. Opnieuw een debutant in Ajax 1: Jan-Arie van der Heijden speelde vanaf de 66ste minuut mee tegen Roda JC.