Menu
Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (0-1)

Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (0-1)

Ajax verloor zondag in eigen huis van sc Heerenveen. Nilsson scoorde in de 18de minuut de enige treffer van de wedstrijd. Invaller Leonardo viel na een kwartier weer geblesseerd uit. Bekijk hier het fotoverslag.

Edgar Manucharyan kreeg weer eens speeltijd. De Armeniër maakte een goede invalbeurt als vervanger van de geblesseerde Leonardo. Edgar Manucharyan kreeg weer eens speeltijd. De Armeniër maakte een goede invalbeurt als vervanger van de geblesseerde Leonardo.
Jaap Stam ondervond nog last van zijn blessure. De aanvoerder kon maar een helft spelen tegen Heerenveen. Jaap Stam ondervond nog last van zijn blessure. De aanvoerder kon maar een helft spelen tegen Heerenveen.
Ryan Babel was weer fit genoeg voor negentig minuten. Ryan Babel was weer fit genoeg voor negentig minuten.
Urby Emanuelson verzorgde als linksback ook de nodige aanvallende impulsen. Urby Emanuelson verzorgde als linksback ook de nodige aanvallende impulsen.
Heerenveen-aanvoerder Petter Hansson gooit zich voor een schot van Wesley Sneijder. Heerenveen-aanvoerder Petter Hansson gooit zich voor een schot van Wesley Sneijder.
Klaas Jan Huntelaar stuit op Brian Vandenbussche. De spits van Ajax slaagde er niet in om de doelman van Heerenveen te verslaan. Klaas Jan Huntelaar stuit op Brian Vandenbussche. De spits van Ajax slaagde er niet in om de doelman van Heerenveen te verslaan.
Gabri werkte weer hard als verbindingsman tussen de linies. Gabri werkte weer hard als verbindingsman tussen de linies.
Na een kwartier was de invalbeurt van Leonardo alweer voorbij. De Braziliaan viel uit met een op het oog zware knieblessure. Na een kwartier was de invalbeurt van Leonardo alweer voorbij. De Braziliaan viel uit met een op het oog zware knieblessure.
Tom de Mul vierde deze zondag zijn 21ste verjaardag. Hier is de Belg in duel met zijn tegenstander Calvin Jong-A-Pin. Tom de Mul vierde deze zondag zijn 21ste verjaardag. Hier is de Belg in duel met zijn tegenstander Calvin Jong-A-Pin.