Menu
Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (0-1)

Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (0-1)

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen niet tot een goed einde kunnen brengen. De Amsterdammers verloren met 0-1. Bekijk hier de beelden van de wedstrijd.

Luis Suarez kreeg in de tweede helft dé kans op de gelijkmaker. Heerenveen-doelman Brian Vandenbussche parreerde de inzet van de Ajax-aanvaller net op tijd. Luis Suarez kreeg in de tweede helft dé kans op de gelijkmaker. Heerenveen-doelman Brian Vandenbussche parreerde de inzet van de Ajax-aanvaller net op tijd.
Urby Emanuelson wordt ten val gebracht door Christian Grindheim. De Ajacied begon als linksbuiten, maar leverde ook veel verdedigende arbeid. Urby Emanuelson wordt ten val gebracht door Christian Grindheim. De Ajacied begon als linksbuiten, maar leverde ook veel verdedigende arbeid.
De nederlaag is een feit. Robbert Schilder realiseert zich dat Ajax kostbare punten verspeelt in de strijd om het kampioenschap. De nederlaag is een feit. Robbert Schilder realiseert zich dat Ajax kostbare punten verspeelt in de strijd om het kampioenschap.