Menu
Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (3-1)

Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (3-1)

Ajax versloeg sc Heerenveen in de ArenA met 3-1 en plaatste zich daarmee voor de volgende ronde van de KNVB Beker. Heitinga, Maduro en Huntelaar scoorden voor de thuisclub. Kijk hier voor het fotoverslag.

Gregory van der Wiel speelde een uitstekende wedstrijd en hield Afonso Alves in bedwang. Gregory van der Wiel speelde een uitstekende wedstrijd en hield Afonso Alves in bedwang.
John Heitinga bezorgde Ajax al na zeven minuten een voorsprong. Ook gaf hij goed leiding aan de Amsterdamse verdediging. John Heitinga bezorgde Ajax al na zeven minuten een voorsprong. Ook gaf hij goed leiding aan de Amsterdamse verdediging.
Albert Luque stelde met een mooie vrije trap Hedwiges Maduro in staat om de 2-0 te maken. Albert Luque stelde met een mooie vrije trap Hedwiges Maduro in staat om de 2-0 te maken.
Hedwiges Maduro zorgde binnen het halfuur voor de 2-0. Hedwiges Maduro zorgde binnen het halfuur voor de 2-0.
Dennis Gentenaar keepte weer een prima wedstrijd. Dennis Gentenaar keepte weer een prima wedstrijd.
Siem de Jong moest zich moegstreden laten vervangen tien minuten voor tijd. De jongeling kon terugkijken op een goede wedstrijd. Siem de Jong moest zich moegstreden laten vervangen tien minuten voor tijd. De jongeling kon terugkijken op een goede wedstrijd.
Luis Suarez zorgde vooral in de eerste helft voor veel gevaar. Luis Suarez zorgde vooral in de eerste helft voor veel gevaar.
Dennis Rommedahl viel goed in voor Suarez. De snelle Deen gaf de voorzet voor de 3-0 van Klaas Jan Huntelaar. Dennis Rommedahl viel goed in voor Suarez. De snelle Deen gaf de voorzet voor de 3-0 van Klaas Jan Huntelaar.
Klaas Jan Huntelaar was weer eens trefzeker. De spits scoorde fraai. Klaas Jan Huntelaar was weer eens trefzeker. De spits scoorde fraai.
Jan Vertongen toonde zich opnieuw een waardevolle linksback. Jan Vertongen toonde zich opnieuw een waardevolle linksback.