Menu
Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (3-1)

Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (3-1)

Ajax plaatste zich voor de tweede ronde van de play-offs door een 3-1-zege op sc Heerenveen. Kenneth Perez (2x) en Dennis Rommedahl scoorden voor de Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag.

Vlak voor rust benutte Kenneth Perez een penalty nadat Jeffrey Sarpong was neergehaald. Vlak voor rust benutte Kenneth Perez een penalty nadat Jeffrey Sarpong was neergehaald.
Jan Vertonghen keerde terug in het elftal na een wedstrijd schorsing te hebben uitgezeten. Jan Vertonghen keerde terug in het elftal na een wedstrijd schorsing te hebben uitgezeten.
John Heitinga controleert stijlvol de bal. John Heitinga controleert stijlvol de bal.
Klaas Jan Huntelaar was tegen Heerenveen meer aanspeelpunt dan afmaker. Klaas Jan Huntelaar was tegen Heerenveen meer aanspeelpunt dan afmaker.
Luis Suarez heeft een voetblessure. De aanvaller moest al in de eerste helft vervangen worden. Luis Suarez heeft een voetblessure. De aanvaller moest al in de eerste helft vervangen worden.
Rasmus Lindgren speelde onopvallend goed op het middenveld. Rasmus Lindgren speelde onopvallend goed op het middenveld.
Dennis Gentenaar verving in de tweede helft Maarten Stekelenburg, die uit voorzorg was gewisseld. Dennis Gentenaar verving in de tweede helft Maarten Stekelenburg, die uit voorzorg was gewisseld.
Dennis Rommedahl, de vervanger van Suarez, maakt er vroeg in de tweede helft 2-0 van. Dennis Rommedahl, de vervanger van Suarez, maakt er vroeg in de tweede helft 2-0 van.
Kenneth Perez tekende ook voor Ajax' derde treffer. Kenneth Perez tekende ook voor Ajax' derde treffer.