Menu
Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (4-0)

Fotoverslag Ajax - sc Heerenveen (4-0)

Ajax plaatste zich ten koste van sc Heerenveen voor de finale van de play-offs. Door goals van Huntelaar (2x), Babel en Perez werd het 4-0 in de Amsterdam ArenA. Kijk hier voor het fotoverslag.

Na een prachtige actie schoot Ryan Babel de 2-0 binnen. Na een prachtige actie schoot Ryan Babel de 2-0 binnen.
Wie anders dan Klaas Jan Huntelaar opende de score voor Ajax. Wie anders dan Klaas Jan Huntelaar opende de score voor Ajax.
Urby Emanuelson zorgde weer voor veel dynamiek aan de linkerkant. Urby Emanuelson zorgde weer voor veel dynamiek aan de linkerkant.
Wesley Sneijder was bij alle vier de doelpunten betrokken. Wesley Sneijder was bij alle vier de doelpunten betrokken.
Thomas Vermaelen wint het duel van Afonso Alves. De Belgische verdediger speelde een sterke wedstrijd. Thomas Vermaelen wint het duel van Afonso Alves. De Belgische verdediger speelde een sterke wedstrijd.
John Heitinga werd voor zijn prima all-round optreden uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd. John Heitinga werd voor zijn prima all-round optreden uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd.
Hedwiges Maduro verving Jaap Stam. De middenvelder kwam voor het eerst in lange tijd weer in actie na blessureperikelen. Hedwiges Maduro verving Jaap Stam. De middenvelder kwam voor het eerst in lange tijd weer in actie na blessureperikelen.
Nicolae Mitea fleurde zijn invalbeurt op met een paar mooie acties. Nicolae Mitea fleurde zijn invalbeurt op met een paar mooie acties.
Maarten Stekelenburg onderstreepte tegen Heerenveen dat hij in uitstekende vorm verkeert. Maarten Stekelenburg onderstreepte tegen Heerenveen dat hij in uitstekende vorm verkeert.
Kenneth Perez schoot met links de 4-0 binnen. De Deen viel opnieuw prima in. Kenneth Perez schoot met links de 4-0 binnen. De Deen viel opnieuw prima in.