Menu
Fotoverslag Ajax - Sparta (5-2)

Fotoverslag Ajax - Sparta (5-2)

Ajax versloeg Sparta Rotterdam met 5-2 in de ArenA. Wesley Sneijder (2x), Klaas Jan Huntelaar, Kenneth Perez en Nicolae Mitea maakten de doelpunten voor de thuisclub. Kijk hier voor het fotoverslag.

Kenneth Perez kwam al na een halfuur in het veld. De Deen maakte het vierde doelpunt van Ajax, uit een strafschop. Gabri was even daarvoor neergehaald in de zestien. Kenneth Perez kwam al na een halfuur in het veld. De Deen maakte het vierde doelpunt van Ajax, uit een strafschop. Gabri was even daarvoor neergehaald in de zestien.
Van Ryan Babel ging, zeker in de eerste helft, veel dreiging uit. Hij verzorgde de voorzet voor de 2-0 van Wesley Sneijder. Van Ryan Babel ging, zeker in de eerste helft, veel dreiging uit. Hij verzorgde de voorzet voor de 2-0 van Wesley Sneijder.
George Ogararu speelde een prima eerste halfuur, maar werd uit tactisch oogpunt gewisseld voor Kenneth Perez. George Ogararu speelde een prima eerste halfuur, maar werd uit tactisch oogpunt gewisseld voor Kenneth Perez.
John Heitinga was opnieuw zeer sterk als een van de twee centrale verdedigers. John Heitinga was opnieuw zeer sterk als een van de twee centrale verdedigers.
Wesley Sneijder scoorde zelf twee maal en bereidde het doelpunt van Klaas Jan Huntelaar voor. Wesley Sneijder scoorde zelf twee maal en bereidde het doelpunt van Klaas Jan Huntelaar voor.
Klaas Jan Huntelaar heeft zojuist de vrije trap van Sneijder met een fraaie voetbeweging tot doelpunt gepromoveerd en is daar zeer blij mee. Klaas Jan Huntelaar heeft zojuist de vrije trap van Sneijder met een fraaie voetbeweging tot doelpunt gepromoveerd en is daar zeer blij mee.
Urby Emanuelson begon als linksachter en opereerde naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer als middenvelder. Urby Emanuelson begon als linksachter en opereerde naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer als middenvelder.
Klaas Jan Huntelaar behoudt het overzicht en legt de bal panklaar voor Nicolae Mitea, die de 5-2 laat aantekenen. Klaas Jan Huntelaar behoudt het overzicht en legt de bal panklaar voor Nicolae Mitea, die de 5-2 laat aantekenen.
Met Edgar Davids in de ploeg verloor Ajax dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Met Edgar Davids in de ploeg verloor Ajax dit seizoen nog geen enkele wedstrijd.
Na de hopelijk (!) laatste thuiswedstrijd van het seizoen neemt Gabri zijn zoon even mee het veld op. Na de hopelijk (!) laatste thuiswedstrijd van het seizoen neemt Gabri zijn zoon even mee het veld op.