Menu
Fotoverslag Ajax - Sparta (6-2)

Fotoverslag Ajax - Sparta (6-2)

Ajax denderde in de eerste helft over Sparta heen en boekte uiteindelijk een 6-2-zege op de Rotterdammers. Heitinga (2x), Perez (2x), Huntelaar en Lindgren scoorden voor Ajax. Kijk hier voor het fotoverslag.

Kenneth Perez sloeg deze vrijdagavond twee keer op fraaie wijze toe. Kenneth Perez sloeg deze vrijdagavond twee keer op fraaie wijze toe.
Albert Luque begon sinds lange tijd weer eens in de basis bij Ajax. Albert Luque begon sinds lange tijd weer eens in de basis bij Ajax.
John Heitinga haalt fraai uit na een mooie Ajax-aanval en zet zijn ploeg op 1-0. John Heitinga haalt fraai uit na een mooie Ajax-aanval en zet zijn ploeg op 1-0.
Gabri was weer overal op het veld te vinden. De middenvelder werd dan ook uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd. Gabri was weer overal op het veld te vinden. De middenvelder werd dan ook uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd.
Klaas Jan Huntelaar kopt uit een hoekschop de 2-0 binnen. Klaas Jan Huntelaar kopt uit een hoekschop de 2-0 binnen.
Thomas Vermaelen speelde een prima eerste helft, maar hij moest zich kort na de rust laten vervangen. Thomas Vermaelen speelde een prima eerste helft, maar hij moest zich kort na de rust laten vervangen.
Dennis Gentenaar verving in de tweede helft de met rugklachten kampende Maarten Stekelenburg. Dennis Gentenaar verving in de tweede helft de met rugklachten kampende Maarten Stekelenburg.
Klaas Jan Huntelaar probeert het met een lobje over Sander Westerveld. Klaas Jan Huntelaar probeert het met een lobje over Sander Westerveld.
Luis Suarez loste een kwartier voor tijd Albert Luque af. Luis Suarez loste een kwartier voor tijd Albert Luque af.
Bruno Silva bereidde met een mooie schijnbeweging en een goede pass de 6-1 van Kenneth Perez voor. Bruno Silva bereidde met een mooie schijnbeweging en een goede pass de 6-1 van Kenneth Perez voor.