Menu
Fotoverslag Ajax - Sparta Rotterdam (5-2)

Fotoverslag Ajax - Sparta Rotterdam (5-2)

Ajax won zondag met 5-2 van Sparta Rotterdam. Klaas Jan Huntelaar, Luis Suarez, Evander Sno, Kennedy en Leonardo scoorden voor de Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag.

Kennedy maakte zijn basisplaats waar met een voorzet voor de 1-0 en een doelpunt. Kennedy maakte zijn basisplaats waar met een voorzet voor de 1-0 en een doelpunt.
Klaas Jan Huntelaar kopt Ajax naar 1-0. De aanvoerder viel in de 38ste minuut geblesseerd uit. Klaas Jan Huntelaar kopt Ajax naar 1-0. De aanvoerder viel in de 38ste minuut geblesseerd uit.
Voor Urby Emanuelson was opnieuw een aanvallende rol weggelegd, maar hij stond ook verdedigend zijn mannetje. Voor Urby Emanuelson was opnieuw een aanvallende rol weggelegd, maar hij stond ook verdedigend zijn mannetje.
Na het uitvallen van Klaas Jan Huntelaar nam Evander Sno met verve de spitspositie over. Na het uitvallen van Klaas Jan Huntelaar nam Evander Sno met verve de spitspositie over.
Het lukte Ajax net niet om het record van het aantal minuten zonder tegendoelpunt te breken. Joshua John sloeg drie minuten voor de magische grens toe. Het lukte Ajax net niet om het record van het aantal minuten zonder tegendoelpunt te breken. Joshua John sloeg drie minuten voor de magische grens toe.