Menu
Fotoverslag Ajax - VfB Stuttgart (2-3)

Fotoverslag Ajax - VfB Stuttgart (2-3)

Ajax speelde de enige oefenwedstrijd van deze winterstop in Portugal waar VfB Stuttgart de tegenstander was. De Amsterdammers verloren met 2-3. Bekijk hier het fotoverslag van het duel.

Toby Alderweireld was de opvallendste naam in de basisformatie van Ajax. De Belg speelde een prima duel. Toby Alderweireld was de opvallendste naam in de basisformatie van Ajax. De Belg speelde een prima duel.
Ajax is terug in de wedstrijd en viert het doelpunt. Ajax is terug in de wedstrijd en viert het doelpunt.
Leonardo gaat stijlvol naar de bal. Leonardo gaat stijlvol naar de bal.
Luis Suarez was weer goed voor een goal en een assist. Luis Suarez was weer goed voor een goal en een assist.
Miralem Sulejmani haalt verwoestend uit, maar zijn inzet treft geen doel. Miralem Sulejmani haalt verwoestend uit, maar zijn inzet treft geen doel.
Dario Cvitanich was de uitblinker aan Amsterdamse zijde. De Argentijnse spits was bij beide goals nadrukkelijk betrokken en scoorde bovendien de 3-3, die tot zijn grote verbazing wegens buitenspel werd afgekeurd. Dario Cvitanich was de uitblinker aan Amsterdamse zijde. De Argentijnse spits was bij beide goals nadrukkelijk betrokken en scoorde bovendien de 3-3, die tot zijn grote verbazing wegens buitenspel werd afgekeurd.
Siem de Jong kopt hard weg. Dario Cvitanich en een speler van Stuttgart lijken hetzelfde te doen. Siem de Jong kopt hard weg. Dario Cvitanich en een speler van Stuttgart lijken hetzelfde te doen.