Menu
Fotoverslag Ajax - Vitesse (4-1)

Fotoverslag Ajax - Vitesse (4-1)

Ajax verstevigde zijn koppositie door zondag met 4-1 te winnen van Vitesse. Suarez, Gabri, Luque en Huntelaar scoorden voor de Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag.

George Ogararu speelde een prima wedstrijd als opkomende rechtsback. George Ogararu speelde een prima wedstrijd als opkomende rechtsback.
Luis Suarez juicht nadat hij Ajax op 1-0 heeft gezet op aangeven van Albert Luque. Luis Suarez juicht nadat hij Ajax op 1-0 heeft gezet op aangeven van Albert Luque.
Siem de Jong begon als linkshalf tegen Vitesse. Siem de Jong begon als linkshalf tegen Vitesse.
Jan Vertonghen vulde deze wedstrijd de rol in van centrale verdediger. Jan Vertonghen vulde deze wedstrijd de rol in van centrale verdediger.
Gabri heeft op aangeven van Hedwiges Maduro de 2-0 binnen geschoten. Gabri heeft op aangeven van Hedwiges Maduro de 2-0 binnen geschoten.
Maarten Stekelenburg verrichtte enkele belangrijke reddingen. Maarten Stekelenburg verrichtte enkele belangrijke reddingen.
Albert Luque maakt er vanaf de strafschopstip 3-0 van. Albert Luque maakt er vanaf de strafschopstip 3-0 van.
John Heitinga ruimt koppend op. De verdediger werd uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd. John Heitinga ruimt koppend op. De verdediger werd uitgeroepen tot Ajacied van de wedstrijd.
Dennis Rommedahl beleefde opnieuw een uitstekende invalbeurt. Hij gaf de voorzet voor het vierde doelpunt van Ajax. Dennis Rommedahl beleefde opnieuw een uitstekende invalbeurt. Hij gaf de voorzet voor het vierde doelpunt van Ajax.
Klaas Jan Huntelaar maakte koeltjes Ajax' vierde goal. Het betekende zijn twaalfde competitietreffer in evenzoveel duels. Klaas Jan Huntelaar maakte koeltjes Ajax' vierde goal. Het betekende zijn twaalfde competitietreffer in evenzoveel duels.