Menu
Fotoverslag Ajax - VVV-Venlo (6-1)

Fotoverslag Ajax - VVV-Venlo (6-1)

Ajax versloeg VVV-Venlo met ruime cijfers in de ArenA: 6-1. Albert Luque maakte de achterstand ongedaan, vervolgens droegen ook Maduro, Rommedahl, Delorge en Huntelaar hun steentje bij. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar werkt het laatste doelpunt van de middag binnen. Klaas Jan Huntelaar werkt het laatste doelpunt van de middag binnen.
Albert Luque trekt de stand gelijk in de 16de minuut. De Spanjaard maakte er ook 2-1 van, alvorens hij zich geblesseerd moest laten vervangen. Albert Luque trekt de stand gelijk in de 16de minuut. De Spanjaard maakte er ook 2-1 van, alvorens hij zich geblesseerd moest laten vervangen.
Jurgen Colin keerde terug van een blessure. Als linksback deed hij het uitstekend tegen oud-Ajacied Nordin Amrabat. Jurgen Colin keerde terug van een blessure. Als linksback deed hij het uitstekend tegen oud-Ajacied Nordin Amrabat.
Luis Suarez scoorde niet (al werd zijn inzet op de doellijn verlengd door Laurent Delorge) maar de aanvaller werkte hard en maakte enkele prachtige acties. Luis Suarez scoorde niet (al werd zijn inzet op de doellijn verlengd door Laurent Delorge) maar de aanvaller werkte hard en maakte enkele prachtige acties.
Klaas Jan Huntelaar trekt zijn hoofd in en stelt zo Hedwiges Maduro in staat om de 3-1 te scoren. Klaas Jan Huntelaar trekt zijn hoofd in en stelt zo Hedwiges Maduro in staat om de 3-1 te scoren.
Dennis Rommedahl, die al vroeg Luque kwam vervangen, viel goed in en hij tekende voor Ajax' vierde doelpunt. Dennis Rommedahl, die al vroeg Luque kwam vervangen, viel goed in en hij tekende voor Ajax' vierde doelpunt.
Gregory van der Wiel deed het prima als centrale verdediger. De jongeling koos goed zijn momenten om in te schuiven. Gregory van der Wiel deed het prima als centrale verdediger. De jongeling koos goed zijn momenten om in te schuiven.
Gabri speelde een uitstekende wedstrijd tegen VVV-Venlo. Met een fraaie steekbal zette hij bijvoorbeeld Luque vrij voor de keeper bij de gelijkmaker. Gabri speelde een uitstekende wedstrijd tegen VVV-Venlo. Met een fraaie steekbal zette hij bijvoorbeeld Luque vrij voor de keeper bij de gelijkmaker.
Urby Emanuelson haalde in het begin van de tweede helft een bal van de lijn. Urby Emanuelson haalde in het begin van de tweede helft een bal van de lijn.
Laurent Delorge verving Gabri met verve en maakte zijn eerste officiële Ajax-doelpunt. Laurent Delorge verving Gabri met verve en maakte zijn eerste officiële Ajax-doelpunt.
George Ogararu moest het in de slotfase een paar keer ontgelden. George Ogararu moest het in de slotfase een paar keer ontgelden.