Menu
Fotoverslag Ajax - Werder Bremen (3-1)

Fotoverslag Ajax - Werder Bremen (3-1)

Ajax vocht voor wat het waard was tegen Werder Bremen. De uiteindelijke zege (3-1) was niet voldoende voor een vervolg in het UEFA Cuptoernooi. Bekijk hier de fraaiste foto's van Ajax - Werder Bremen.

Voorafgaand aan Ajax - Werder Bremen nam Markus Rosenberg afscheid van het Amsterdamse publiek. De Zweed verruilde Ajax afgelopen maand voor Werder Bremen. De aanvaller werd toegesproken door technisch directeur Martin van Geel. Ook ontving de Zweed de nodige cadeaus. Voorafgaand aan Ajax - Werder Bremen nam Markus Rosenberg afscheid van het Amsterdamse publiek. De Zweed verruilde Ajax afgelopen maand voor Werder Bremen. De aanvaller werd toegesproken door technisch directeur Martin van Geel. Ook ontving de Zweed de nodige cadeaus.
De Ajacieden treuren als Werder gelijk (1-1) heeft gemaakt. Twee daaropvolgende treffers, van Huntelaar en Babel, brachten niet het gedroomde resultaat. De Ajacieden treuren als Werder gelijk (1-1) heeft gemaakt. Twee daaropvolgende treffers, van Huntelaar en Babel, brachten niet het gedroomde resultaat.
Ryan Babel klopt doelman Tim Wiese. Ajax neemt een kwartier voor het einde een 3-1 voorsprong. Ryan Babel klopt doelman Tim Wiese. Ajax neemt een kwartier voor het einde een 3-1 voorsprong.
Invaller Tom de Mul duelleert met Werder Bremen-linksback Pierre Womé. De rechtsbuiten kwam een kwartier voor tijd in het veld voor Leonardo. Invaller Tom de Mul duelleert met Werder Bremen-linksback Pierre Womé. De rechtsbuiten kwam een kwartier voor tijd in het veld voor Leonardo.
Hedwiges Maduro speelde een controlerende rol op het middenveld. Hier ontwijkt de Ajacied het hoog geheven been van een Duitser. Hedwiges Maduro speelde een controlerende rol op het middenveld. Hier ontwijkt de Ajacied het hoog geheven been van een Duitser.
Petri Pasanen torent hoog boven Ryan Babel uit. De oud-Ajacied keerde een avond terug in de Amsterdam ArenA. Petri Pasanen torent hoog boven Ryan Babel uit. De oud-Ajacied keerde een avond terug in de Amsterdam ArenA.
Kenneth Perez stond negentig minuten in het veld. De Deen speelde een verdienstelijke wedstrijd. Hier gaat hij voorbij voormalig Heerenveen-speler Daniël Jensen. Kenneth Perez stond negentig minuten in het veld. De Deen speelde een verdienstelijke wedstrijd. Hier gaat hij voorbij voormalig Heerenveen-speler Daniël Jensen.
Roger nam de honneurs waar als linksback. Roger nam de honneurs waar als linksback.
Wesley Sneijder sticht gevaar in de Noord-Duitse gelederen. De middenvelder loerde nadrukkelijk op een treffer. Zo ver kwam het helaas niet. Wesley Sneijder sticht gevaar in de Noord-Duitse gelederen. De middenvelder loerde nadrukkelijk op een treffer. Zo ver kwam het helaas niet.
Jaap Stam belichaamt de Amsterdamse frustraties. De Ajacieden wonnen de returnwedstrijd met 3-1, maar weten zich toch uitgeschakeld. Volgend seizoen krijgen de Amsterdammers wellicht een nieuwe kans in de Champions League of het UEFA Cuptoernooi. Jaap Stam belichaamt de Amsterdamse frustraties. De Ajacieden wonnen de returnwedstrijd met 3-1, maar weten zich toch uitgeschakeld. Volgend seizoen krijgen de Amsterdammers wellicht een nieuwe kans in de Champions League of het UEFA Cuptoernooi.