Menu
Fotoverslag Ajax - Willem II (4-1)

Fotoverslag Ajax - Willem II (4-1)

Ajax versloeg Willem II in de ArenA met 4-1. Klaas Jan Huntelaar scoorde één keer en Luis Suarez maakte de overige drie Ajax-goals. Kijk hier voor het fotoverslag.

Uit een corner van Kenneth Perez maakt Klaas Jan Huntelaar er 1-1 van. Uit een corner van Kenneth Perez maakt Klaas Jan Huntelaar er 1-1 van.
Bruno Silva keerde terug in het elftal na een wedstrijd schorsing te hebben uitgezeten. Bruno Silva keerde terug in het elftal na een wedstrijd schorsing te hebben uitgezeten.
Aanvoerder Edgar Davids overlegt met coach Adrie Koster. Aanvoerder Edgar Davids overlegt met coach Adrie Koster.
Urby Emanuelson begon weer in een aanvallende rol. Urby Emanuelson begon weer in een aanvallende rol.
De door Ajax aan Willem II verhuurde Kenneth Vermeer begroet de Ajacieden op de tribune als hij de geblesseerde Maikel Aerts komt vervangen. De door Ajax aan Willem II verhuurde Kenneth Vermeer begroet de Ajacieden op de tribune als hij de geblesseerde Maikel Aerts komt vervangen.
Klaas Jan Huntelaar kopt na een mooie aanval snoeihard op de lat. Klaas Jan Huntelaar kopt na een mooie aanval snoeihard op de lat.
In de rust werd het publiek door ABN AMRO getrakteerd op een optreden van Ajacied René Froger. In de rust werd het publiek door ABN AMRO getrakteerd op een optreden van Ajacied René Froger.
Siem de Jong in duel. De middenvelder viel in de tweede helft geblesseerd uit. Siem de Jong in duel. De middenvelder viel in de tweede helft geblesseerd uit.
Thomas Vermaelen heerste in de lucht. Thomas Vermaelen heerste in de lucht.
Jan Vertonghen gebruikt zijn lange benen om te verdedigen. Jan Vertonghen gebruikt zijn lange benen om te verdedigen.
John Heitinga moest soms felle duels uitvechten. John Heitinga moest soms felle duels uitvechten.
De Ajax-supporters worden bij het verlaten van de tribunes aangenaam verrast door het nieuws dat PSV gelijk heeft gespeeld tegen Roda JC. De Ajax-supporters worden bij het verlaten van de tribunes aangenaam verrast door het nieuws dat PSV gelijk heeft gespeeld tegen Roda JC.